| sweettyyyy a întrebat:

De ce unii nu-l iubesc pe Justin Bieber?
Si de ce tot timpul se impiedica de el?
De parca Jb lea facut ceva(la persoenele in cauza)!

P. >S-Nutzi place, nu-ti place. Taci acolo si tine pentru tine asta! Nimeni nu te obliga sa iti expui parerea`! Si mai ales sa scrii asa prostii`!

Răspuns Câştigător
| Carla_2571 a răspuns:

Buna!^_^Majoritatea oamenilor care scriu asta sunt foarte invidiosi.Pe faima lui, banii lui, fani lui, vocea lui.Si uni scriu din plictiseala, chiar nau ce face. Are o voce frumoasa si isi merita succesul.Pa!^_^

35 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In primul rand exista dreptul de a-ti exprima parerea chiar daca si ea nu e prea buna, e democratie. Daca ei nu-l suporta ce ai cu ei? nu le mai citi comurile si gata. Eu is cam intre intre, parca imi place parca nu, banuiesc ca esti o mare fana de a lui de te-ai sufocat atat sa faci un asemenea com despre cei care nu au o parere tocma buna despre el. Oricum iti doresc si tie ca si la restul utilizatorilor TPU un Craciun fericit!

| Pho3nix a răspuns:

Draga mea, fiecare are dreptul sa-si spuna opinia in legatura cu un lucru.
Daca cineva a spus ca nu-i place, asta inseamna ca nu-i place si punct. E parerea lui.
Asta nu inseamna ca tu trebuie sa sari in sus pentru ca oamenii nu-l plac pe Bieber.

| Pho3nix a răspuns:

@Ioana
Sa fiu invidios pe Bieber? Glumesti, nu? Doar sa fiu nebun.
Hai sa fim seriosi.happy
N-are ce cauta invidia aici.

| alone a răspuns:

Acum sa t intreb si eu ceva ca si u ai intrebat! u placi p toata lumea? daca ai o parere e normal sa ti-o exprimi bine ca cei care fac asta o fac pentru publicitate, nu il lua in seama eu personal nu akscul jb dar daca altora le place nu am nimic inpotriva, gusturile nu se discuta asea ca daca iti place asculta dar nu mai arunka si u cu fraze d gen :Nutzi place, nu-ti place. Taci acolo si tine pentru tine asta! Nimeni nu te obliga sa iti expui parerea`! Si mai ales sa scrii asa prostii`! e cam aiurea sa-i ceri kuiva sa nu-si exprime parerea! app SARBATORI FERIKITE! SI SA SPERAM KA-TI ADUKE MOSU CE-TI DORESTI U MAI MT:*

| sweettyyyy explică:

Ok...nu va place, nu va place`!
Da nafiga voi scritzi asa ceva despre el... aveti un motiv oarecare?
Da--->Suntetzi invidioshi sau n-avetz si fashi`!
Si mie nu-mi place Zac Efron... dar nu incep si eu ca voi a scrie diferite prostii`!
"alone"--->Eu nu plac pe toata lumea, dar nu fac nici eu asa ca voi`! Dac nu plac pe cineva ap asta nu inseamna ca incep a scrie sau a naskococi minciuni`!
Si vashe nimi nu va pune sal iubitz...asta nu a spus nimeni`!
Eu am pus intrebarea... voi ati raspuns`!
Si nu vad nimic de genul asta in intrebare "Iubitzil pe Justin"!
Clawesome ---->El nu e o fetita draga mea! Tu nici no sa ajungi ca el...Ai mai vrea tu atita faima! Imi inkipui ca tu nu ai defectele tale si estiperfecta tun`! Eu consider ca glasul lui e destul de bun pentru un baiat`! Al tau trebuie s shie mai bun ni inkipui! Tzinetzi komentariile cu "Javra Balonata" sau "Biberon" pentru tine! Cred ca tie tziar trebui un biberon ca estiinak mica. daca ai decazut la asa nivel`! Maturizeazate draga`!

| sweettyyyy explică:

Mhn24 --->Tu deja ma enervezi cu comenturile tale`! Vashe poti sai impusti pe totz, care il plac si care nu pe JB`!
Voi cititzi bine lumeeeee?
Vdetzi ceva in care scrie "Iubitzil Pe JB e obligatoriu?
Ce-i cu voi`? Cititzi mai atent`!
Si tu Clawesome dac il urasti asa tare, este pentru ceva anume.Shi nu cred ca ai avea motive`! Sau poate prea multa atentzie prietenii tai ii acorda lu Jb si tie nu asa mare atentzie! Tziam mai spus...numai copii mici fac asa fite fata de Jb`!

| sweettyyyy explică:

Da ce inteleg unii..."nimic"!
Asha ca nu ai cu cine vb`!
Toti sunt invidioshi`!

| sweettyyyy explică:

Mhn24deSărbători---->Sh dac nu mai poti? Ap si sa iti fac eu`?
Mai saturatttt deamuuuu... da-mi voi sa respir oleaca`!
Ma sufoci cu co, mentariile tale`!
biancaxgaga --->Sh si vrei draga acum de la mine`?
Tziam spus personal sa iubestipe Jb? nu... ap dara fara comentarii de astea.in care "nu trebuie sa-l iubesc pe Bieber doar pentru ca vrei tu, si nu toata lumea il iubeste daca il iubesti tu."
Facetzi ce vretzi.eu doar am cerut parerea...sh` datzini pashi!
C nu vam pus eu sal iubitzi pe Justin.
Sh vashe melodiile lui nu-s facute pentru tine, ca sa te reprezinte`!straight face

| sweettyyyy explică:

Biancaxgaga --->Draga mea, dac nu-ti place, nu intra si comenta intrebarea mea! Si citeshte mai atent! Intrabarea mea nu este nish un indemn`!
Da nal iubi draga... C nu tziam spus eu personal sal iubesti`!
Vashe si ma zacalibitzi amu pi mine`?

| sweettyyyy explică:

Stefiii--->Care-i faza`?

| sweettyyyy explică:

"face de ras rasa masculina " - mai intai uitete la tine

"arata ca un gay " - is this even a reason?

"n-are talent" - atunci de ce s-a uitat usher la el? si timberlake? si mary si blige? si marile talente ale lumii dc il iubesc?

"nu stie cum se tine o chitara in mana" - i-a cazut vreodata chitara din mana, sau ce? app e stangaci.

"are fite" - l-ai cunoscut tu vreodata?

"are fani retardati " - gen OMGGGGJUSTINNBIBEEERRRRR, sa stii ca infara de aceste "specimene nebune" (pe care oricum le intalnesti la orice vedete masculina, si mj avea asa fani) mai exista si beliebers, care sunt opusul.

"siteurile sunt pline de rahaturi cu el " - da draga, si eu sunt de acord ca se scriu numai minciuni. sarcasm.

"nu stie sa lege 2 cuvinte " - aaa si d'asta la scoala avea numai 10 pe linie.

"mananca muci " - mancarea lui preferata e spaghetti.

"are freza de spart " - not a reason.

"se imbraca precum un travestit " - iar tu esti singurul care crede asta.sorry dar acolo departe, stii tu, peste ocean el este un fashion icon.
Bv voua ca nal iubitz. da pe mine nu ma zaibitz`!

Răspuns utilizator avertizat
| Elyy_1788 a răspuns:

Oamenii care spun astfel de lucruri de spre el...sunt invidiosi...
El e frumos.are o voce minunata, si multe alte chestii frumoase, iar ei sunt ff gelosi pe elphbbbbt
Nu imi plac oamenii care inventeaza tot felul de lucruri urate despre el.
El e un ingeras!hee hee
:X:X:X
Sunt o mare fana!:X

| GFantastikBaby a răspuns:

Pai nu se poate sa il iubeasca toata lumea, asta e adevarat. Unii nu il plac pentru ca il invidiaza, iar altii pur si simplu nu pot sa il suporte, din anumite motive. Am observat si eu asta, mai ales la unii dintre prietenii mei, inventeaza chestii stupide despre el, sunt invidiosi, parerea mea. Cine nu si-ar dori sa fie in locul lui? Cat despre mine, eu sunt o fana. Sfatul meu e sa nu-i mai asculti pe cei care spun chestii din astea. Daca tie iti place, e parerea ta, si in plus eu gasesc multe chestii dragute la el. happy

| Xonia a răspuns:

Iti zic eu.Majoritatea invidiosilor sunt baieti. Poate Justin le-a zapacit vreo iubita, sau nu mai vor sa isi auda prietenele vorbind de Justin.
Am colege/colegi care nu au auzit nici o melodie de a lui, dar au auzit de la X, Y ca nu canta frumos si bla bla si asta cred si ei.

Fiecare cu gusturile lui.*_*

| Andreeeeea_4279 a răspuns:

De ce l-am "iubi" pe Justin Bieber?

| scully a răspuns:

1. am dreptul sa-mi spun parerea nu trebuie sa ma oblige cineva.
2. nu trebuie sa iubesc pe cine vrei tu de exemplu, eu aleg pe cine urasc sau pe cine iubesc.
3. nu exista nr. 3.
4. nu imi plac melodiile lui, nu ma reprezinta.
5. gusturile nu se discuta.
concluzia: nu trebuie sa-l iubesc pe Bieber doar pentru ca vrei tu, si nu toata lumea il iubeste daca il iubesti tu.
Numai bine si sarbatori fericite.

| scully a răspuns:

Vreau sa nu mai pui intrebari stupide.
nu mi-a facut nimic dar nu imi place si gata.
si apropo intrebarea ta a sunat ca un indemn sa-l iubim noi pe Bieber dar vorba lui Andreeeeea: de ce l-am iubi?
si nu mai da ''replici'' din astea ca noi toti ti-am vb frumos.

| Buttercup30 a răspuns:

Pai asa cum tu iti exprimi parerea in legatura cu cei anti JB, asa si cei care sunt contra lui isi exprima parerea.
Asa putem sa=ti spunem si noi :iti place, iti place. Taciacoo si tine pentru tine asta.Nimeni nu te obliga sa-ti exprimi parerea! Si mai ales sa scrii asa prostii!

| Buttercup30 a răspuns:

@nelutu12 faza este ca tu ne zici noua sa nu ne exprimam parerea despre Justin, si asa putem si noi sa iti spunem tie sa nu iti exprimi parerea despre el.
Toti avem dreptul sa ne exprimam direct si liber parerea, deci pot sa spun ce cred despre el de cate ori vreau si oriunde.
P. S: Imi place ca nu mi-ai dat stupid inainte sa vezi ce am de spus happy

| Tymmi a răspuns:

Pe bune?raised eyebrows... Ce ar putea sa iti placa la el? Are vocea de copil de 7 ani, arata ca o maimuta si daca are bani, ce? Bravo lui. Mie nu imi place...nu am nimic cu cei calora le place. dar tot nu vad ce anume ar putea sa le placa la el.

| cισcσℓαтαﺕαєяαтα a răspuns:

@Ioanarolling on the floor Draga mea. Ma dezgusta persoana luilaughing. Invidioasa?! Pentru celaughing?!
@nelutu12 Ne da el de mancare?laughing Tre` sa-l suportamhappy? E roman cumva?laughing
Da`l in colo. Sa traiascahappy. O sa-ti dai singur seama ce de c**** estehappy. Pana atunci iubeste`l in continuarerolling on the floor!
Eu ador muzicalove struck Cantaretii adevaratihappy Respect rockul si pe cei care stiu sa compunaday dreaming referindu`ma la hip` hophappy muzica romaneasca imi place pentru ca sunt romani de`ai nostri. Oamenii nu sunt vinovati cu nimic ca tara asta e cum ehappy. Ramai ca "JB"rolling on the floor) Pa!happy

| andrada a răspuns:

Ai perfecta dreptate... dar unii sunt invidiosi pe el si nah
dar e talentat si asa cum a zis si IoAnA : isi merita succesul, si sper sa aiba muult

| Sconcsiş a răspuns:

De ce unii nu iubesc boschetarii?
De parca le-au facut ceva boschetarii...

| anna7_4794 a răspuns:

Eu nu sunt un fan Justin Bieber deci vorbesc (tastez) ca o acuzata.

In primul rand, este democratie. Gusturile nu se dicuta. Fiecare are gusturile sale. Fiecare este liber sa isi exprime propriile opinii despre oricine sau orice.

In al doilea rand, am citit raspunsul castigator. De ce am fi gelosi pe banii lui (castigati din prostia unora care cumpara tot ce are mecla lui), fanii lui (din moment ce il iubesc, nu sunt prea inteligenti, dupa mine), vocea lui (care apropo e cam nasoala, pana si eu cant mai bine) sau faima lui (rezultata dintr-un mare video pe YouTube).

In al treilea rand, iti spun de ce ma enerveaza pe mine. Pe toate siteurile de muzica apare in fiecare zi o stire cu el (poate maine aud ca a folosit mai multa hartie igienaica decat de obicei: stire bomba), in toare revistele trebuie sa fie NEAPARAT un articole de 3 pagini despre el si peste tot aud disperate din astea care il viseaza noaptea si vor sa fie iubita lui si sa se casatoreasca cu el laughing. Scuze de cacofonie. Dupa mine are o mutra care parca cere pumni si o voce de mi se sparg timpanele.

Si in ultimul rand eu sunt de parere ca orice lucru in viata asta trebuie castigat. Din ce observ el a cantat o melodie lesinata, l-a gasit nu stiu cine si a mai scos alte 15 SuperHituri si a devenit Idolul Tuturor Adolescentelo. Ce sa iti povestesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sunt obligata sa iubesc un baiat care canta ca o fetita (care arat ca una)?! Ma enerveaza oamenii (care nu-i pot numi pe unii asa) care ma injura pentru ca il urasc. De mult timp a inceput boala Justin Bieber (Biberon), sau Javra Balonata. Iar pe mine nu m-a atras cu absolut nimic! Ce vedeti la el? Capul ala de mop?
P. S.: Tine-ti tu gura aia! Fiecare cu parerea lui, tine tu pentru tine, nimeni nu te pune sa-ti expui parerea, si sa scrii asa tampenii! God, prostia creste pe zi ce trece, si mai ales boala Javra Balonata!