anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce va plac animeurile? Ce genuri preferati?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

1. Dragon Ball(Toata seria adica +z +gt). Anime-ul care mi-a schimbat copilaria, si care a avut un soc dramatic in curajul si in orgoliul meu, dupa anime-ul asta mi-am creat un caracter, si acum sunt placut de multe persoane. Sincer, este parerea mea, dar cred ca dbz este mult mai bun decat naruto sau alte prostii, desii recunosc ca anime-ul naruto este excelent si are niste scene la care te poti prapadii de ras, dar tot nu se compara cu dbz.

ma recunosc in acest raspuns https://www.tpu.ro/......a-voastra/


300 spartnai, twailight, calatorie spre centrul pamantului,

3 răspunsuri:
| Justme1997 a răspuns:

Imi plac animeurile care au un mix de genuri: ceva supranatural, ceva actiune, horror, comedie. Gen: kuroshitsuji, soul eater, noragami

| Xdreaper21 a răspuns:

Nu stiu cred ca este sentimentu de desen animat bun si de genu film/serial in care nu prea poti sa o zoci prost
Nu stiu adica m-am uitat si la animeuri de genu viata gen ao haru(mai era cv dar nu mai stiu) si sf sao log horizon one punch accelerate world dar si ceva de genu echii sau comedie de genu ixion saga dt sau highschool dvd/of dead
De obicei imi plac animeurile u prea violente cu mult sunet violent imi plac comediile combinate cu viata si aventura(preferabil intr-o lume sf)

| BadAngel3 a răspuns:

Anime-urile au povesti destul de complexe (majoritatea dintre ele) si personal cred ca din aceste majoritati poti invata lucruri importante. De exemplu, am invatat cat de important este faptul ca oricat de mult ne-am ura intre noi sau oricum am fi, fiecare merita sa aiba pe cineva aproape, pentru ca fiecare are sentimente, desi si le ascunde perfect dupa indiferenta. Personal, am realizat mai mult ca nu merita sa tragi concluzii pripite despre cineva.
Stiu, probabil ca se considera copilareste sau penibil din partea mea, insa asta este happy. Plus, imi dau sentimente aparte, pe care in viata de zi cu zi le evit.

Psihologice, horror.
Supranaturalul nu prea e genul meu (desi uneori horror se intersecteaza cu supranaturalul), ma plictiseste si nu reuseste sa imi atraga atentia. Decat in rare cazuri. De exemplu, Owari no Seraph e preferatul meu.

Romanticul iar nu e tipul meu. Din nou, personal, ma plictiseste.

Stiu, sunt usor cam pretentioasa. big grin

Întrebări similare