Pai daca chiar iti place, evident, cu cat astepti mai mult risti ca una dintre celelalte fete sa faca primul pas si sa il pierzi ca sa zic asa. Spune-i buna si intreaba-l daca vrea sa mergeti sa beti un suc dupa ore, o prajitura ceva orice, daca zice nu, asta este macar stii cum stai, iar daca zice da numai de bine. Daca esti timida si nu poti sa vb cu el, poti sa ii scrii un biletel ceva, asta acum depinde si ce varsta ai ca deja la 16 ani de exemplu cred ca ai fii cam mare de biletele
Bafta si neaparat vb cu el
ce ai de pierdut oricum stie deja ca il placi. Si este o sansa sa te placa si el, pentru ca daca nu te placea probabil facea misto de tine sau radea ceva, asa daca el numai vb cu tine, probabil pentru ca ii este frica si nu stie cum sa reactioneze. Bafta
Sigur. Vorbeste asa. Chesti normale. buna, ce faci, am auzit ca """"" e adv? Adica nu te da la o parte singura daca chiar il placi. Comunica si arata-i prin anumite actiuni pe care le faci cat de mult il placi (dar ai grija sa nu pari obsedata).
E normal ca nu mai vorbeste cu tine si te evita. Adica tu n-ai face la fel daca nu l-ai place? Oricum multa baftha!
Sper sa te descurci tu cumva
Ms pentru apreciere, si apropo daca este cu fotbalul sportul bla bla, poti sa il rogi sa iti arate cateva miscari baietilor le place sa se dea in spectacol, poti sa ii zici ca ai vazut pe net o faza draguta si intreaba-l daca el poate sa faca, nu stiu, inventeaza
Faza cu iesitu la suc nu prea merge ca e fiul profului d sport sh duoa ore s duce sh bate mingea in sala
Si dupa ora de sport [care e ultima] am mai ramas eu si cu alte fete. si a fost misto
Baln3357 întreabă: