| batranulintelept77 a întrebat:

De multe ori profesorii zic că se înregistrează orele. "Nu vorbi așa că se înregistrează". "Ia că mă uit eu la înregistrare". Eu cred că e o mare vrăjeală de speriat copiii. Singura metodă, pe care o văd eu, prin care ar fi orele înregistrate, ar fi dacă profesorii ar înregistra ei înșiși pe memoria lor. Lucru imposibil deoarece 4-8 de înregistrări zilnice ar umple imediat stocarea oricărui device.

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Da, cel mai probabil e neadevărat cu scopul de a speria copiii. Ei cred ca e o metoda buna de disciplina in online. sad

3 răspunsuri:
| NotNamed a răspuns:

Depinde de fiecare clasa in parte. Eu am camere de supraveghere in interiorul clasei si se pare ca sunt si verificate. Cand un profesor mai rebel a cerut unui elev sa deconecteze camera, in pauza imd a fost chemat elevul si amenintat cu exmatricularea de catre director.

| Anuket a răspuns:

Nu știu fiecare profesor ce are la îndemână, dar sunt mulți care înregistrează și nu, nu își umple memoria lor, da' normal că nu se păstrează mult timp, cât e nevoie, apoi se șterg. De asemenea, și să mintă se pote.

| hello604mititica a răspuns:

Si eu cred ca ar fi o facatura, ei dupa ore nu cred ca se uita pe inregistrarile alea. Dar pe de o parte ii inteleg, vor sa caute respect fata de copii ceea ce este absolut normal.