| cocuța200 a întrebat:

Deci am 14ani, clasa 7 a si pe primul semestruam avut un prof de istorie de care mi-a placut muult, dar pe al doilea sem nu mi-a mai predat tot el.Asa ca mi-am facut cont fals si am vorbit cu el dar s-a prins si mi-a zis ca stie ca este in profil fals si xa probabil sunto fosta eleva. Si ca sa fie cireasade pe tort i-a spus unui colegca vine sa ne viziteze la sfarsit de an, si ca vrea sa vada daca m-am mai cumintit (sunt mai nazbatica de fel).Eu dunt foarte panicata si nu stiu ce sa fac Dati mi un sfat va rog frumos

Răspuns Câştigător
| Yaesmin a răspuns:

Cum adică"ți-a plăcut mult", erai îndrăgostită de el?laughingVine să vă vadă pentru că i-a fost dor de voi.Nu trebuie să faci nimic.Eu credeam că elevii ii urăsc pe profesori ca ii pun să învețe, sa stea cuminți.laughing

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca stie cu cine a stat de vorba, este adult si se prinde de prostioarele pe care le fac copii.
Ar fii si normal sa fii rusinata, de prostia cu contul fals, jenant si sincer, ramane la latitudinea lui daca nu-i cere dirigintelui sa-ti scada nota la purtare, pentru ca, asa ceva nu faci unui profesor.
Te-as sfatuii sa-ti ceri iertare si sa inchizi si contul ala de FB, ca sa-i dovedesti ca ai fost sincera si regreti.

| BeSmart17 a răspuns:

Iti placea de el sau iti placea cum preda?