Foarte bine ca v-ati impacat.
dar, sa stii, ca nu poti avea 100% incredere in ea.ar putea sa se foloseasca de informatiile pe care i le spui tu, sa te faca de cacao in fata popularilor.
oricum, sper sa nu fie asa.![]()
succes la scoala
Ea a ales popularitatea si ''iubitul'' în locul prieteniei, este un lucru foarte urât ce se întâmplă chiar des. Dacă nu te bagă în seamă n`o băga nici tu!? iar când o să aibă nevoie de tine întoarcei spatele. Nu o ierta chiar atât de uşor sau nu o ierta deloc.
Buna.si mie mi s-a intamplat, in clasa 8-a.
mai intai,vorbeste cu ea,spune-i punctul tau de vedere,spune-i ca in ultimul timp nu se poarta ca o prietena adevarata. spune-i ca tipului respectiv oricum nu ii place de ea,etc.
daca tot te ignora,da-i paca,ca poate v-a profita de tine si va rade de tine cot la cot cu „fetele populare".
nu o mai baga in seama deloc,treci pe langa ea,daca te saluta,saluto si tu pe ea,dar daca nu,nu.
nu o mai sunta,si incearca sa te imprietenesti cu alta fata.e cel mai bine asa,iti zic eu![]()
si nu trebuie sa iti pese de ea, pentru ca ei nu ii pasa de tine, e superficiala si nesimtita daca se poarta asa cu tine.
bafta.
Vesti bune m-am impacat n-am iertato de tot se comporta mai bine mersi tuturor!
nu pot sa dau funda pentru sunt toate raspunsurile sunt bune. ceao!
Foarte bine ca v-ati impacat.
dar, sa stii, ca nu poti avea 100% incredere in ea.ar putea sa se foloseasca de informatiile pe care i le spui tu, sa te faca de cacao in fata popularilor.
oricum, sper sa nu fie asa.![]()
succes la scoala
Stiu ca te simti naspha si tot asa dar asta e inseamna ca nu ti-a fost o prietena adevarata.e greu sa gasesti o prietena adv care sa nu te lase balta dar asta e incearca sa-i spui ce simti si ce ai pe inima vb cu ea cine stie poate isi va da seama ca nu are rost sa sacrifice o prietenie pentru un baiat nu merita.
Karminacarmi întreabă: