| InYourMind a întrebat:

Deci nu mai rezist, încep sa cred ca lumea e invidioasa din ce în ce mai mult pe mine și chiar nu știu de ce, nu le-am făcut absolut nimic! Cum pot exista astfel de oameni, cum?
Ma simt tot mai respinsa de cei din jur, unii mi-au zis ca nu vor sa fim prieteni ca as fi prea bogata pentru ei și ca asta denota ca am fițe, deci cum se poate o astfel de mentalitate?
Încă de când mergeam fizic la școală auzeam când treceam pe holuri bârfe despre mine neadevărate, adică eu nu ma laud cu ce am, nu le fac în ciuda altora, nu ii bârfesc, ba chiar ii ajut când pot la teme. Le-am dat și bani împrumut pe care nu i-am cerut înapoi, le-am dat la prietene și haine, cosmetice toate scumpe pe care nu le-am mai văzut înapoi, deci nu pot sa înțeleg de ce ma invidiază și dușmaneste lumea. crying
Deci am aflat azi ca din toamna o sa avem o colega noua și mai multi colegi i-am dat add pe Facebook și insta după ce unul din ei i-a găsit conturile. Și na toți i-am trimis cate un bună, ce faci unii i-au explicat cum au dat de ea și au băgat-o și în grupul clasei și problema e ca la majoritatea le-a răspuns și chiar și pe grup trimite mesaje și cu vreo 2 băieți a ieșit când au chemat-o și mie doar mi-a zis hei și atat. Deci nu mai înțeleg nimic, cum poate ca altora sa le răspundă, ba sa iasă cu ei și mie și la încă 2 fete sa nu le mai zică nimic. Deci nu pot sa cred cum doar pe băieți ii băga în seama și pe fete nu!
Plus ca am auzit ca a despărțit în cls a 9 a vreo 2 cupluri ca s-a băgat intre ei și na nu ca eu as vrea asta dar după ce mi se pare de treaba și as vrea sa fim prietene dar ea doar cu băieții și o singura fata din toată clasa a acceptat sa vorbească și pe mine ma evita, cum se poate una ca asta?
Nu știu cum sa ma mai bag în seama cu ea ca din toamna va fi colega mea de banca ca doar acolo e loc liber dacă nu conving pe cineva sa se mute cu mine și na nu vreau sa stam ca doua străine chiar dacă e doar pentru un an, chiar nu știu fraților ce sa fac, help!

11 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Colegul de banca nu e musai sa iti fie bff. Eu am avut un coleg de banca cu care nu puscam aproape la nimic ca si personalitate, gusturi, orice, dar la lucrari de exemplu cand era de facut analiza de text, el stia mereu citatele dumnezeieste. Eu faceam analiza de text pe loc, copia si el, toata lumea era fericita. De multe ori aveam timp sa ii fac si lui un comentariu original pe ciorna ca sa fie non-plagiat. happy
P.S. Asta cu respinsul ca ai fi "prea bogata" e greseala ta. Nu mai oferi nimic cu valoare financiara celor din jur. Daca vor aprecia ca le oferi din timpul tau, aia da prieteni. In rest, nu mai iesi deloc in evidenta cu banii. Nu conteaza ca ai tai iti dau bani de buzunar 5000 EUR pe luna, impune-ti sa nu mai iesi in evidenta prin asta. Prietenii adevarati sunt aia care iti stau alaturi si cand impartiti o Eugenie, si cand mergeti in Maldive.

| Alverto a răspuns:

Spameaza tata. Ca ești o comoara la casa omului.
Dă-mi și eronat și nefolositor.

| InYourMind explică (pentru Alverto):

Mulțumit,cerșetor de puncte ce ești?

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Ar trebui să scrii o carte sau să faci un film, văd că de "materia primă" dispui. Posibil să devii și bogată și faimoasă.

| InYourMind explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Mulți va mai credeți inteligenți pe aici

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru InYourMind):

Să vezi și tu cum este când cineva așteaptă un răspuns, un ajutor, un sfat, un îndemn, însă se găsesc cele sau cei ca tine și îi răspund la mișto sau chiar îi jignesc în comentarii.Decât să scrii aiurea doar să te aflii în treabă și să-ți dai importanță, să faci show doar ca să ajungi în clasament, mai bine te-ai abține.Ce ție nu îți place altuia nu-i face. După faptă și răsplată.

| InYourMind explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Ce răspunsuri am dat eu la misto lol te crezi mare vedeta când ești un nimeni

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru InYourMind):

Eu sunt sincer de pe un singur cont, nu prefăcut ca tine de pe două conturi sau cine știe câte mai ai.

| InYourMind explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Ce doua conturi visezi frate lol ești beat smr rolling on the floor)

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru InYourMind):

Acesta este al 2-lea cont https://www.tpu.ro/utilizator/aciygm
Pe alții poate i-ai păcălit, însă nu și pe mine.Ți-am mai spus-o, te dă de gol stilul tău de a răspunde.

| InYourMind explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Lol te crezi și spion acum laughing