|

Deci, sunt impreuna cu un baiat de un an si aproape 2 luni si de vreo 2 saptamani am o stare super ciudata si parca aud niste voci mai mereu in cap care imi spun,, nu-l iubesti, te minti, o sa plece, il vei pierde" si de fiecare data plang. Nu stiu ce sa fac, nu stiu ce inseamna, ma afecteaza si nu stiu cum sa rezolv. O fi monotonia sau nu stiu. Dar eu il iubesc, sunt sigura. Ma puteti ajuta, va rog? Un sfat, ceva? (fara mistouri, va rog)

2 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

In primul rand trebuie sa intelegi... problema. Care este problema pana la urma? Ca auzi voci? Ca nu stii daca esti sigura legata de iubirea ta pentru el sau nu? Ca nu stii daca el o sa plece sau nu?

Pleaca, nu pleaca, asta e. Go on. Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu fapul ca el ar putea sa plece, daca pleaca inseamna ca nu te vrea si nu cred ca ai vrea sa stai langa cineva care nu te vrea. Daca te gandesti ca, daca nu faceai asta nu pleca, sau daca nu reactionai asa nu pleca... pai asta esti tu, la urma urmei daca nu va potriviti, desi nu crezi, este mai bine asa. Asa e la inceput in "dragoste", insa nu trebuie sa fii sigura sau nu in legatura cu iubirea. Nu se poate sa ai indoieli. Il iubesti sau nu il iubesti, e simplu. Daca stai sa te gandesti inseamna ca e doar o joaca. Ce inseamna iubirea pana la urma pentru voi? Sa stati impreuna? E doar ceva "la moda"? E ceva ce au altii si vrei si voi? Vrei sa stai langa el mereu, chiar si cand o sa faceti copii? Indiferent de raspuns, nu ar trebui sa te afecteze asta acum. Acum probabil doar inveti aceste lucruri. Timpul o sa treaca si o sa inveti si alte lucruri.
Vocile din capul tau sunt gandurile tale. Nu poti scapa de ele, nu asa usor. Iar daca crezi ca nu sunt gandurile tale, atunci nu putem face nimic. Mergi la doctor big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Ce fel de voci auzi?
Poate va trebui să te duci la un control.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează