| Tropicalboy a întrebat:

Deci... toti prietenii ma urasc pentru ca am jucat la doua maini (am insolat-o pe o fata pentru alta, si pe aceea pentru cealalta). Ce sa fac? FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| SerbanElyan a răspuns:

LOL! Sa le spui: "Nu cred ca veti mai vorbiti cu mine dar va cer scuze pentru ce am facut! Vreau doar sa stiti ca ma simt groaznic!"... Asta nu va rezolva prea multe dar e singurul lucru... Eu nu te-as ierta nici in genunchi de ai sta! laughing

2 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

E foarte urat ce ai facut, nu e normal asa ceva!
Nu vreau sa-ti tin predici, nu cred ca vrei sa le asculti, dar alta data ai sa-ti pierzi prietenii tocmai pentru ca dai dovada ca i-ai trada si pe ei oricand in favoarea altor prieteni.
Daca ai o prietena si nu-ti mai place, e de ajuns sa o termini cu ea si gata problema.Iti gasesti alta, te plicitisesti, cauti alta.Important e sa nu te joci cu sentimentele lor, fetele pot fi foarte sensibile si pot suferi foarte mult dupa un asemenea gest.Acum,gandeste-te cum te-ai simti tu daca ai pati la fel.
Sa stii ca tu ai pus suflet, iar ea iti radea pe la spate, facandu-i altuia din ochi. Oricum, toate se platesc in viata, sa tii minte. Odata si o data o sa ti se intoarca!
Ai grija de tine!

| bebitzuluy a răspuns:

Sa te hotarasti cu care ramai.Cu UNA SINGURA.