| KiSS_4146 a întrebat:

Dintre un emo si un cocalar ce ati alege?laughingrolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

E stupida intrebarea.Sunt doua chestii care se bat cap in cap, total opuse, nu poti alege dintre un "emo", care de fapt nici nu e emo, e "emoist","e" sau in cel mai fericit caz "adept al stilului emo" si un depozit de grasime si prostie pe doua picioare.Pentru ce sa-i aleg? Ca sa-mi bat joc putin si sa am parte de o portie de ras... i-as alege pe amandoi si i-as pune sa se bata, sau sa caracterizeze tara in care locuiesc. laughing Ar fi chiar amuzant. Pentru altceva...nu. (de ex, gatit, nu va ganditi la altceva tongue)

25 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

As alege oricand un emo. In primul rand categorisirea drept emo e ceva aparut deodata. Daca stam sa ne gandim emo vine de la emotii, de la sentimente. A fi emo inseamna a fi uman. Un cocalar mereu gandeste doar pentru el si este ipocrit pe cand un emo sufera si mereu incearca sa ajute si pe ceilalti care sufera. Daca as putea alege sa incerc sa ii ajut pe amandoi as face-o cu cea mai mare placere. Fiecare are nevoie de intelegere. Daca a adoptat stilul emo sau stilul cocalar este din cauza unor evenimente mai putin placute din viata lui.

| dulc3'maria a răspuns:

Pai...cum toti imi spun ca sunt pitzipoanca aleg cocalarullaughingastia emo sunt asa nefericiti si le place sa stea singuri in "intuneric"asa ca nu m-as baga cu unu dalalaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sincer nici unu straight face
Emo...Nu ii inteleg.straight faceSe plang mereu.
Cocalarul nici nu mai spun laughingUn nebun total laughing

| Flav a răspuns:

Emo, sa am de ce sa-l trag.

| Antrax a răspuns:

Emonelu:X:X:X:X decat un coco

| Grimalkin a răspuns:

Cred ca mai bine as alege emoistu' decat un cocalar cu neuronii la pastrat pentru anul 3000.

| AnaisC a răspuns:

Emo iubesc stilul asta am si fost... e super stiluwinking

| Pho3nix a răspuns:

Un topor ca sa am cu ce sa ma joc cu ei.

| St!L a răspuns:

Cu siguranta nu as alege nici unul dintre ei.

| MM a răspuns:

Cocalarul. M-ar face sa rad doar privindu-l laughing. Un emo m-ar deprima.

| deejayra a răspuns:

Emo nu intra in categoria cocalari? eu asa stiam

| Aliyaa a răspuns:

Sunt de acord cu legiuitoarea de ce sa facem discriminari? ei nu sunt oameni ca si noi? nu au si suflet? nu au si ei sentimente? toti oameni sunt egali! toti au aceleasi drepturi!

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Emo, dc? Pentru ca iubesc cu adevarat si sunt mai sentimentali si imi place lucru asta la un baiat big grin.

| dada a răspuns:

n-as alege niciunu dar sa-ti rasp la intrebare

coclaru ' rolling on the floor

| dyddyyyx18 a răspuns:

Emo

| adriana_3818 a răspuns:

Tare intrebarea laughing. pai exista o probabilitate. cocalarul sa fie emo...si invers laughing)

| theodoraafi a răspuns:

Un emobig grin

| just4fun_8801 a răspuns:

Un pistol cu 4 gloante sa fiu sigur ca nu ratez

| iiulia52 a răspuns:

Emo clar!
Cocalarii dau dovada de prostie.

| hottweet a răspuns:

Ceva intre - un baiat normal.

| cery a răspuns:

Emo cu stilu lor
cocalarii cu stilul lor
in general emo ca imi place freza lor:Xlaughing

| Panda a răspuns:

Deci un emo e suparat si deprimat un cocalar e fericit, deci prin urmare il aleg pe coco

| Aerosmith a răspuns:

Nici unul. Dar daca chiar ar trebui sa aleg printr-o prostie a vietii...cu siguranta pe ala emo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emohappysunt doar niste copii neintelesi si inofensivi pe cand cocalarii dau dovada de o prostie grasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt oameni, de ce să fac discriminări?
Pa, pa.

Întrebări similare