E stupida intrebarea.Sunt doua chestii care se bat cap in cap, total opuse, nu poti alege dintre un "emo", care de fapt nici nu e emo, e "emoist","e" sau in cel mai fericit caz "adept al stilului emo" si un depozit de grasime si prostie pe doua picioare.Pentru ce sa-i aleg? Ca sa-mi bat joc putin si sa am parte de o portie de ras... i-as alege pe amandoi si i-as pune sa se bata, sau sa caracterizeze tara in care locuiesc.
Ar fi chiar amuzant. Pentru altceva...nu. (de ex, gatit, nu va ganditi la altceva
)
As alege oricand un emo. In primul rand categorisirea drept emo e ceva aparut deodata. Daca stam sa ne gandim emo vine de la emotii, de la sentimente. A fi emo inseamna a fi uman. Un cocalar mereu gandeste doar pentru el si este ipocrit pe cand un emo sufera si mereu incearca sa ajute si pe ceilalti care sufera. Daca as putea alege sa incerc sa ii ajut pe amandoi as face-o cu cea mai mare placere. Fiecare are nevoie de intelegere. Daca a adoptat stilul emo sau stilul cocalar este din cauza unor evenimente mai putin placute din viata lui.
Pai...cum toti imi spun ca sunt pitzipoanca aleg cocalarul
astia emo sunt asa nefericiti si le place sa stea singuri in "intuneric"asa ca nu m-as baga cu unu dala
Sincer nici unu ![]()
Emo...Nu ii inteleg.
Se plang mereu.
Cocalarul nici nu mai spun
Un nebun total
Cred ca mai bine as alege emoistu' decat un cocalar cu neuronii la pastrat pentru anul 3000.
Sunt de acord cu legiuitoarea de ce sa facem discriminari? ei nu sunt oameni ca si noi? nu au si suflet? nu au si ei sentimente? toti oameni sunt egali! toti au aceleasi drepturi!
Emo, dc? Pentru ca iubesc cu adevarat si sunt mai sentimentali si imi place lucru asta la un baiat
.
Tare intrebarea
. pai exista o probabilitate. cocalarul sa fie emo...si invers
)
Deci un emo e suparat si deprimat un cocalar e fericit, deci prin urmare il aleg pe coco
Nici unul. Dar daca chiar ar trebui sa aleg printr-o prostie a vietii...cu siguranta pe ala emo.
Anndreeaaaaaa întreabă: