| AmokZahltag a întrebat:

Dirigu'/diriga voastra ce zodie e? Dirigu meu e scorpion :d Cum ar trebui sa ma port cu el?

5 răspunsuri:
| LoveMusic a răspuns:

Să te porţi respectuos şi să areţi că înveţi.Asta e bucuria oricărui profesor (cu foarte mici şi rare excepţii). Diriga este berbec. whistling

Răspuns utilizator avertizat
| BackAgainToTPU a răspuns:

No problem... depinde. anyway, balanta

| marya a răspuns:

Zodia scorpion=dificila, incapatanata. Ce ii incanta pe scorpionii complimentele. Apropo si eu sunt scorpion.

| Ionut_2080 a răspuns:

Diriginta mea e in scorpion si sincer m-am plictisit de ea de la sfarsitul clasei a 6a inceputul clasei a 7a(eu sunt a 8a acumbig grin) Te-ai plictisi rapid de ea mai ales cand iti zice ca ai uitat aia sau ca n-ai facut aia si nu stiu ce alte chestii si daca dirigintele tau e tot in scorpion pai sa vedem thinking In general isi iubeste elevi pe care ii are(sperlaughing] apoi e naspa daca il prinzi in pase rele(metaforic vorbind) va trebui sa dati tot ce puteti deoarece, ca pentru oricare scorpion, orgoliul sau e cam mare fata de ceilalti profesori si se asteapta sa aveti rezultatele cele mai bune :d Cam atat, adica astea ar fi cele mai importante aa si am uitat sa spun ca poate fi un prieten bun sau te poti intelegi bine cu el. Succes.