| goth123 a întrebat:

Doamne fereste, ce oameni mai exista. Era o fata mai mare decat mine, de vreo 19 ani si mi-a zis "doamna" si imi vorbea cu dumneavoastra. Adica ea se crede mai importanta decat mine, vrea sa zica ca ea e adolescenta si eu nu? EU NU SUNT DOAMNA. Doamne, cat urasc cuvantul asta. Mai ales cand e folosit de alti adolescenti catre mine. Imi e scarba. Am ajuns sa imi schimb de tot personalitatea, stilul, doar ca sa nu mi se mai spuna asa. Si ghiciti ce, tot mi se zice. Nu mai stiu ce sa fac.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate arati a doamna de iti zic asa, atrage atentia ca nu iti cade bine sufleteste

| Adry05 a răspuns:

Probabil îți vorbea așa din respect fiind o necunoscută?

| PainTech a răspuns:

E ciudat ca cineva sa ti se adreseze cu doamna/domnule/dumneavoasta. Asta nu inseamna ca trebuie sa reactionezi asa.

Poate a apreciat gresit varsta ta, poate voia sa fie politicoasa.

| batranulintelept77 a răspuns:

Deja ai creat o obsesie din problema asta. Ai făcut din țânțar armăsar.

Deci ai 2 variante : continui să te plângi și să spui că ești în Iad și nu rezolvi nimic sau te accepți ca atare așa cum ești și vezi partea plină a paharului, că nu ești tratată ca un copil neajutorat.

| Furnicuta000 a răspuns:

Uneori situatia face ca cineva sa se adreseze tuturor persoanelor cu pronume de politete. Nu ai spus in ce context s-a intamplat. De ex vanzatoarele sunt deja "setate" sa se adreseze tuturor cu doamna/domn.
Sau poate se intampla asta pentru ca arati mai matura.

| Furnicuta000 a răspuns:

Uitandu-ma la intrebarile tale, vad ca esti foarte afectata de asta. Te inteleg perfect dar incearca sa vorbesti cu oamenii si sa ii intrebi ce anume te face sa pari mai in varsta. Ai zis ca cineva ti-a zis ca ai 40 de ani tu avand 16 ani. Ai zis si ca ai kg in plus. Oare asta sa fie cauza? Persoanele supraponderale de obicei arata mai in varsta

| Benny09 a răspuns:

Dacă folosești machiaj strident și te îmbraci ca o "doamnă", atunci te face să arăți ca o doamnă. Și eu am văzut fete de liceu care arătau ca niște femei măritate cu trei copii acasă. Chinuite, săracele. Vreți să păreți frumose și vă faceți de râs. Și vreți să vă mai și fluiere băieții.

| Eibogu a răspuns:

Ea o dorit sa se adreseze politicos la tine, dar pentru așa reacționezi, nu o făcut fata nimic rău