Am si eu pisica
Inca nu am castrat-o, nici nu am dat-o la motan pentru ca nu vreau sa faca pui.Sa ramana necastrata si fara pui.
Cum avem noi fetele acel lichid alb-galbui, asa au si ele.
Te-as sfatui sa nu faci aceasta prostie de a-i da mai multe pastile, ele in aceasta perioada sunt mai plictisitoare nu au chef de nimic, si de la atatea pastile pot turba.
O singura pasteluta e de ajuns.Sa-ti zic cum dau la pisica mea:
in primele 3 zile ii dau jumatatee, in restul zileleor 2-3 ii dau 1.
Daca vrei sa nu-ti faca foarte urat, pentru ca si pe mine ma enerveaza cand face asa. iai "Nonovulin" 1 leu pastila la farmacia veterinara ![]()
Sper ca ti-am fost de folos[Fundita
daca consideri]:*
Nu cred ca poti preveni asta. Pisica ta lasa acel lichid care este ca si la om.nu stiu daca ai ce sa ii faci
.
Diferenta dintre motan si pisica e de SEXE. Logic ca motanul nu lasa niciun lichid.
Du`te cu ia la doctor. Si motanul meu a fost de multe ori in calduri, dar nu lasa nicaieri niciun lichid. Si nu`i mai da atatea pastile pe zi, ca ii fac rau. Daca vrei o metoda eficienta si sigura de a scapa de un stres, castreaz`o. Astfel nu o sa se chinuie nici ea, nici tu. Daca nu, da`o la un motan.
Acel lichid este semnalul ca sistemul reproductiv al pisicii este in faza optima pentru imperechere, faptul ca i-l lasa pe haine-semnalizeaza masculii de faptul ca este pregatita pentru monta, elimina feromoni cu destinatia masculi. Cea mai buna metoda este sa o castrezi daca nu vrei descendenti de la ea, daca vrei pui ai nevoie de motan, sau de o insamantare artificiala, dar ma indoiesc de faptul ca se face la noi asa ceva.
Ar trebui sa te duci la o farmacie pentru animale, sau poate chiar la PET SHOP
BgcGeo întreabă: