| psycho_5607 a întrebat:

Doua intrebari. Cand e in calduri, pisica mea lasa un lichid pe diverse suprafete, de obicei haine [ nu este urina]. Cum pot preveni asta? 2. Are ceva daca ii dau mai multe pastile pentru calduri, pe zi? Dezavantaj sau avantaj? Multumesc. Dau fundita.

6 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Am si eu pisicahappyInca nu am castrat-o, nici nu am dat-o la motan pentru ca nu vreau sa faca pui.Sa ramana necastrata si fara pui.

Cum avem noi fetele acel lichid alb-galbui, asa au si ele.

Te-as sfatui sa nu faci aceasta prostie de a-i da mai multe pastile, ele in aceasta perioada sunt mai plictisitoare nu au chef de nimic, si de la atatea pastile pot turba.

O singura pasteluta e de ajuns.Sa-ti zic cum dau la pisica mea:

in primele 3 zile ii dau jumatatee, in restul zileleor 2-3 ii dau 1.
Daca vrei sa nu-ti faca foarte urat, pentru ca si pe mine ma enerveaza cand face asa. iai "Nonovulin" 1 leu pastila la farmacia veterinara happy

Sper ca ti-am fost de folos[Funditabatting eyelashes daca consideri]:*

| marrr a răspuns:

Nu cred ca poti preveni asta. Pisica ta lasa acel lichid care este ca si la om.nu stiu daca ai ce sa ii facilaughing.

| marrr a răspuns:

Diferenta dintre motan si pisica e de SEXE. Logic ca motanul nu lasa niciun lichid.

| xibalba a răspuns:

Du`te cu ia la doctor. Si motanul meu a fost de multe ori in calduri, dar nu lasa nicaieri niciun lichid. Si nu`i mai da atatea pastile pe zi, ca ii fac rau. Daca vrei o metoda eficienta si sigura de a scapa de un stres, castreaz`o. Astfel nu o sa se chinuie nici ea, nici tu. Daca nu, da`o la un motan.

| mariobros a răspuns:

Acel lichid este semnalul ca sistemul reproductiv al pisicii este in faza optima pentru imperechere, faptul ca i-l lasa pe haine-semnalizeaza masculii de faptul ca este pregatita pentru monta, elimina feromoni cu destinatia masculi. Cea mai buna metoda este sa o castrezi daca nu vrei descendenti de la ea, daca vrei pui ai nevoie de motan, sau de o insamantare artificiala, dar ma indoiesc de faptul ca se face la noi asa ceva.

| roxy_7258 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la o farmacie pentru animale, sau poate chiar la PET SHOP