| sasha01 a întrebat:

Dragii mei,
Semestrul acesta a fost un chin pentru mine, am fost maltratata si amenintata de un profesor, in sfarsit ramanand corigenta pe nedrept la materia lui.
Surpriza cea mare pentru mine a fost cand am aflat ca imi va scade media la purtare sub 6, datorita faptului ca am avut curaj sa vorbesc deschis.
In luna Octombrie am fost jignita de un profesor care nu imi preda mie la clasa, nu era prima ora, simtinandu-ma umilita in fata clasei eu mi-am chemat parintele, fiind minora.
Tatal meu a venit la scoala si a discutat cu profesorul care m-a jignit, la discutie participand si domnul diriginte, cel care m-a lasat corigenta, fiind un foarte bun prieten cu respectivul profesor.
In urmatoarele 2 zile domnul diriginte m-a scos la tabla dandu-mi in mod consecutiv 3 si 4 pe ceea ce nu avea nici o legatura cu lectiile pe care trebuia sa ma asculte. Cand l-am intrebat de ce se razbuna pe mine mi-a spus ca nu am stiut, urmand sa ii spun ca nu are nici o legatura cu ora de curs.
Peste o luna am dat lucrari, si aici urmand sa fiu notata prost.
Am facut o cerere si am dus lucrarile domnului director care stia de situatia mea.
Saptamana trecuta trebuia sa imi incheie mediile la purtare, dansul a spus ca imi va scadea sub 7 deoarece eu "l-am batut in liceu pe profesorul care m-a jignit", eu l-am contrazis urmand sa tipe la mine si sa imi spuna ca din cauza me-a va suferi toata clasa si ca eu nu nu voi trece de materia lui, pentru mine fiind mai bine sa ma mut din liceu. Toata discutia o am in format electronic, dovada amenintarilor si jignirilor asupra mea i-am dat-o si domnului director care nu a luat nici o masura.
Nu stiu ce sa fac, ma simt ultimul om de pe Pamant, e prima oara cand am ramas corigenta, nu sunt un copil problema, nu am avut altercatii pana acum cu niciun profesor. Doi ani de zile m-am inteles foarte bine cu el pana anul acesta.
Va multumesc!

13 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Daca inveti atunci nu are cum sa te scoata la tabla si sa-ti dea nota 4 in conditiile in care stii sa raspunzi corect.

Deci mai bine pune mana pe carte si nu le mai da motiv sa te pice. Asta mi se pare cel mai bun mod de a le da peste nas.

Te scoate la tabla cu gandu sa-ti dea 2 si nu va putea sa-ti dea 2 pentru ca stii sa raspunzi.

| unknownn a răspuns:

N-ai ce sa faci, in tara asta de rahat toti sunt mana in mana, cea mai buna solutie ar fi sa te muti la un alt liceu!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ti se pare ca intamplarea are legatura cu dragoste si sex?

| blueheart a răspuns:

Imi pare rau de situatia ta. Daca exista si o alta scoala aproape de tine mai bine ar fi sa te transferi acolo. Asta inseamna sa te dai batuta si nu este corect daca tu nu ai gresit fata de acel profesor. Ia o decizie impreuna cu parintii tai si vezi ce este mai bine pentru tine. Acum bucura-te de sarbatori si inainte de inceperea semestrului luati o decizie impreuna.
Sarbatori fericite si mult succes la scoala! happy

| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Wow...nasoala situatie.
Nici nu stiu ce sa zic
Eu cred ca singura solutie e sa te transferi

| AnnyJonathann a răspuns (pentru AtashiNoBakaDesu):

Sunt de acord cu Rorooo

| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Daca nu iti place ca a scris atata, nu citi. happy

| Serban_Albu_1994 a răspuns:

Si eu trec printr-o situatie similara dar nu prea ai ce-i face decat sa te transferi.nu incerca cu reclamatii ca nu te asculta nimeni.Bafta!

| AmxMod a răspuns:

Parerea mea este sa te transferi la alta scoala, sau ia-ti parinti de mana si du-te cu doveziile la inspectorat ca iei sigur trebuie sa faca ceva, ATI UREZ BAFTA, sper ca ti-am fost de ajutat

| AnaLove444 a răspuns:

Pai cea mai usoara varianta ar fi sa o iei de la capat. Vreau sa spun, ca ar fi mai bine sa te transferi la alt liceu daca nu poti sa lamuresti situatia. Daca te intalnesti cu el pe starda intreaba-l de ce se razbuna pe tine ca tu nu i-ai facut nimic rau. Spune-i directorului, muta-te in alta clasa daca poti.

| lavida a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa mergi cu ''dovezile'' la inspectorat...ca acolo sigur vor lua masuri...bafta

| OoAlexaOo a răspuns:

Care e problema? Poate sa scrie cat vrea!
Important este sa fie ajutata, nu sa i se reproseze cat de lunga este povestea.

| OoAlexaOo a răspuns:

Sunt de acord cu lavida. Trebuie pedepsit acel profesor!