Draga Anca, sa stii ca nu e deloc ciudat ceea ce ai facut tu, doar ca in general acum totii copii au alte prioritati, alte ideei, preocupari si pur si simplu intrebarea ta{dupa parerea mea ok}a picat putin ciudata pentru ei deoarece adolescentii din ziua de azi sunt ciudati si cred ca orice lucru care pentru copii mai "normali"este obisnuit, pentru ei este ciudat chiar neobisnuit. Tu nu trebuie sa te gandesti ca este ceva in neregula cu tine, pentru ca nu este.Este vina copiilor vulgari care traiesc in Romania si cand aud un lucru mai normal rad si incep sa faca glume proaste.Asta-i Romania!:*:*":*
Nu e nimic in neregula cu tine. Poate e ceva in neregula cu ei daca au luat in gluma ce le-ai spus. Sincer, este intrebare foarte buna! Si cred ca necesita si putin timp de gandire, pentru ca nu poti spune la nimereala care e cel mai bun lucru din viata ta.
De exemplu,. cred ca cel mai bun lucru din viata mea este faptul ca sunt fericita. Cu bune si cu rele, cu probleme si cu bucurii, eu sunt fericita cu ce am si cu ce sunt!
Cred ca fiecare ar trebui sa se simta asa, sa aprecieze ceea ce au. Sa se bucure cat pot ei de mult de familia lor(care de multe ori nu este perfecta), de prietenii lor si de tot ceea ce este in jurul lor.
Buna skumpo:X.nui nimic in neregula cu tine din plictiseala.Si sa stii ca e o intrebare foarte buna.Doar ca sunt unele persoane care nu vor sa spuna sau unele care se cred mari si tari si iti zic ca esti ciudata. cel mai bun lucru din viata mea nu stiu prea bine care e sunt multe dar acum este prietenul meu''samy'' care sti cum sa se comporte cu o fata.Relaxeazate nu esti ciudata intrebarea este foarte misto iti indic sa faci un oracol cu intrebari de genul asta.Si il dai doar ptietenelor tale si persoanele care nu fac haz de alti.Asta inseamna ca ei nu sau gandit niciodata la chestiile astea. te pup
Cel mai bun lucru din viata mea hmmmm...cred ca am jucat cand trebuia la pariloto(castig de 540 de milioane) la doar 15(bulanul vieti mele) ce fata a facut tata cand a vazut ca am castigat atat
Hello anca! nu te speria nu este nimic in neregula cu tine! ceva este in neregula cu ei intrebarea ta este una foarte buna si app sa stii ca in viata sunt unii care se denumesc jmecheri dar exista 3 tipuri de jmecheri: jmecheri prosti, jmecheri degeaba si jmecheri destepti. iar aceia care au ras de tine sunt niste jmecheri prosti(jmecheri se cred ei) asa ca nu le acorda atentie daca, crezi ca iti place sa pui intrebari oamenilor sau tot ceea ce este legat de acest lucru opteaza in viitor pentru o cariera de jurnalist iar atunci jmecherii prosti vor avea de ce sa rada( nu de tine ci de ei te-am pupat:*
Cel mai bun lucru din viata fiecarui om este faptul ca exista. si ar trebui sa multumeasca in fiecare zi pentru chestia asta si sa invete sa aprecieze lucrurile marunte care conteaza cu adevarat, ne fac fericiti si fara de care viata nu ar avea absolut niciun farmec(si care ni se par uneori atat de banale incat nici nu le mai bagam in seama doar pentru ca ne-am obisnuit cu ele.si nu ne dam seama ce ar insemna viata fara ele) de ce sa nu multumim pentru ca ne bucuram de caldura soarelui? pentru ca simtim vantul? pentru ca avem persoanele dragi langa noi? poate pentru ca traim intr-o lume in care lucrurile astea nu mai conteaza si este vorba doar de bani este trist unde am ajuns
anonim_4396 întreabă: