| JustMe_8472 a întrebat:

Dusamnca mea de o viata Roberta Gabriela e cu baiatul de care imi place mie doar ca sa imi faca in ciuda. Asa cred eu...ma rog... faza este ca ea de fiecare data cand o intreb daca e cu el sau ma ia de maini le suceste si spune ca nu. Dar Alexandra, o colega e cea mai buna prietena a ei si mi-a spus ca Roberta Gabriela minte. Ce sa-i fac Robertei Gabriela?********Funda dau nu se pune prblema****

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Nu crezi ca esti prea mica sa ai un Dusman? Ok... poti spune ca acea fata iti e antipatica, dar nici chiar dusman.Ca sa afli adevarul vorbeste cu acel baiat.Intreaba-l daca e cu ea si daca realizeaza ca Gabriela vrea sa iti faca in ciuda.
Gabrielei nu poti sa ii faci nimic.Razbunarea e arma prostului.Dovedeste-i ca esti mai presus de ea si ca nu te mai cobori la nivelul ei.(Ia note mai mari ca ea la scoala, fi mai sociabila si arata-i ca ea e un nimic pentru tine).

4 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Cati ani ai, 11?raised eyebrows

| DSGline a răspuns:

Nai ce sa faci nu poti sa obligi pe cineva sa te iubeasca(ma refer la baiat) :d

| RoxanaPicsi a răspuns:

HOUUU. Cati ani ai? laughing). SI in primul rand. ESTE UN SINGUR BAIAT pe lumea astahee hee. dupa poza de la profil pari de 13 anihee hee. Dupa parerea mea. MA rog. Trecem la subiect. Intrebi ce sa-i faci de parca vrei sa o omori laughing). Lasa fata in pacehee hee la varsta ta ar trebui sa te preocupe scoala nu baietii! Daca fetei chiar ii place de baiat?tongue Te-ai gandit. Funda? happy

| ptkteube a răspuns:

Da`te la baiatu ala!