Nu pot sa-ti spun concret ce se intampla in Timisoara, dar te sfatuiesc sa nu faci un drum deageaba. Eu lucrez in ZARA (in Cipru) si hainele care se scot la reduceri sunt haine de anul trecut (2009/2010) la care se aplica reduceri uriase (50%). Colectia din aceasta iarna(2010/2011) suporta reduceri de maxim 30%. Acestea sunt reguliile de baza a brandului ZARA si se aplica in fiecare parte. Eu, cu toate ca lucrez in ZARA, prefer sa le cumpar de pe site (in magazin nu prea gasesc marimea mea) sau, cand am ocazia, rog pe cineva din Spania sa-mi cumpere si sa le trimita la maica-mea acasa, in Romania. Noua, in Cipru, uneori ni se livreaza hainele cu preturile de Spania (pe care noi, ulterior le indepartam ca sa nu vada clientii cat de mult sunt furati). Spre exemplu, o pereche de pantofi peep-toe costa in Spania 19, 90 Euro. Aceeasi pereche noi o vindem in Cipru cu 29, 90 Euro. Tine minte! Preturile ZARA, in Romania sunt echivalente cu cele din Cipru, Rusia, Anglia, etc= cele mai mari preturi!
MrBeanTeddyBear întreabă:
Ann2info întreabă: