| anna_6885 a întrebat:

E prietena mea cea mai buna de 3 ani, nimanui nu i-am zis ceea ce i-am zis ei, si cu nimeni nu am mai avut relatia care o am cu ea, dar.acum o luna, la un concert, am cunoscut un tip (un fel de mascul ideal), si am stat toata noaptea cu el. Spre sfarsitul serii, toti eram beti, eu dansam cu el, iar EA vine la un moment dat si ma intreaba unde ii e geaca.Eu ma duc sa o caut iar cand ma intorc ea sare in gatul lui si il saruta.Pe moment, din cauza bauturii, nu am realizat ce facuse...in fine, tipul vine din nou la mine, iar eu fug de el, o iau pe ea si plec la mine acasa. Mi-am zis ca nu merita sa imi stric o prietenie, pentru o faza cu un tip pe care probabil nu o sa il mai intalnesc. Ceea ce ma supara e faptul ca ea a doua zi isi amintise ce facuse, dar nici macar nu si-a cerut scuze, se amuza pe intamplarea asta cand vorbim despre ea si asta ma face sa cred ca a facut-o doar ca sa imi demonstreze mie ca ea imi e superioara. Si, acum o saptamana, ne-am intalnit din nou cu respectivul, si ea nici nu m-a lasat sa vorbesc cu el. Nu stiu de unde a facut rost de id-ul lui si acum vorbesc pe mess, iar ea stiind ca ma deranjeaza, imi povesteste tot, si iar asa ma face sa ma intreb daca ea o face cu intentie. Cum sa reactionez eu la asa ceva, pentru ca tin la ea si nu pot sa cred ce imi face?

Răspuns Câştigător
| AlessiaRebecca a răspuns:

Daca iti era cu adevarat o prietena nu facea asta! De obicei cei mai buni prieteni sunt cei mai mari dusmani.Incearca sa ai o discutie cu ea.si s-o intrebi de ce face asta. Ai grija sa nu ajunga mai departe... iti poate face multe rele. fundita?

1 răspuns:
| Madnees a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti deschis cu ea: sa ii spui exact ce te deranjeaza! daca iti e cu adevarat o prietena buna va inceta! Oricum:ai grija cum iti alegi prieteniI!