| lolisor a întrebat:

Eu cu mama si cu fratele meu ne dorim un caine de talie mica, am gasit o gramada de anunturi, dar tata e singurul care nu vrea sa luam. ce am putea face sa l convingem? e singura mea dorinta pe care o am de mica...

3 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Pai incearca sa i aratati filme documentare despre caini mai ales cei care au salvat chiar vieti!
in fine daca locuiti la bloc si tatal tau probabil de aceea nu doreste sa aveti un caine nu cred ca l poti convinge! Dar incearca sa l impresionati cu tot felul de filmulete despre si cu catei! si mai ales cat de benefic este sa aveti un catel,~! Mai ales si pentru voi ca copii Este foarte important sa aveti grija de un animalut in casa! Va face sa fi ti un pic mai responsabili si va creste acest lucru in felul vostru de a fi! incearca sa l convingeti psihologic! ok? Uite cauta tu pe internet chestia asta ceva gen psihologic despre cit de important este sa aveti un catel in casa...cauta pe google!
Succes!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ia-ti angajamentul ca ingrijesti de el, eu asa am fost convins de fiica mea, dar acum nu mai pot renunta la el, este ca si baiatul meu.

| lolisor explică:

Deja am vorbit astazi cu mama si i am zis ca imi iau eu angajamentul, tocmai de aia as vrea sa mi iau in vara ca sa scap si eu de examene si de scoala, ca sa am tot timpul din lume pentru el ca sa zic asa.love struck, dar cu tata chiar nu stiu ce sa fac. faza cu documentarele nu o sa meargawinking, nu e genul.el spune ca atata timp cat el traieste n-are ce cauta asa ceva in casa straight faceparca il omoara.