Buna.
Faci o mare prostie.
Si ai inceput atunci cand ai inceput sa ii lasi pe ai tai pentru ai tai.
Iubita mea la fel are o prietena de vreo 7-8 ani si ea de la un timp s-a schimbat de cum era inainte datorita anturajului, si iubita mea avea mai multa incredere in ea decat in mine.
Eu mi-am dat seama ca o foloseste, si ca vrea sa se intalneasca doar cand nu are ce face.si prietena mea nu a vrut sa creada(amica prietenei mele nu avea pe nimeni atunci). si a trecut timpul. ea tot in ea avea incredere si ca sa vezi treaba ca si amica prietenei mele si-a gasit pe cineva.si a uitat de prietena mea.ca si cum nu s-ar fi cunoscut niciodata.si abia acum a realizat ca facea prost.(amica ei nu s-ar fi certat niciodata cu pr ei, cum a facut prietena mea cu mine.
Lucru care trebuie sa il faci sa o lasi mai moale cu prietenia asta cu ea.si sa incepi sa iti recapeti prietenii tai inapoi.
Ea te foloseste
Nu cred ca iti este prietena adevarata.Adica ai lasat toti prieteni pentru ea si tot mai face fitze.Eu zic s-o lasi in pace.Nu stiu daca ai iubit sau nu. Dar daca nu ai si la un momendat gasesti. Ce faci stai numai langa ea si pe el il lasi singur.Hai sa fim seriosi