| smhfg a întrebat:

Eu sunt nascut in Italia si parintii mei sunt romani, am stat acolo 5 ani si m-am bronzat. Acum sunt in Romania si am 13 ani, am un prieten(Ilie) cica "cel mai bun" ma face tigan si face glume, vrei aluminiu? Eu nu sunt tigan dar ma simt foarte prost.
Cand e Ilie singur si cu alti prieteni nu face asa. Am un prieten pe nume Stefan, care nu m-a facut tigan niciodata. Cand Ilie e cu Stefan, Ilie ma face tigan si rade, nu stiu de ce...

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

Asta înseamnă că nu îți sunt prieteni.
Mai bine îndepărtează-te de astfel de persoane.
Faptul că ai pielea mai închisă la culoare nu înseamnă că ești țigan, și chiar dacă erai nu are nimeni dreptul să te discrimineze pentru asta.

Răspuns Apreciat de Editori
| Clytia a răspuns:

Dacă îi place să râdă de tine, nu cred că-l poți numi prieten. Eu zic să rupi orice legătură cu el, să nu-i mai acorzi atenție, să-l tratezi cu indiferență. Și nu trebuie să te simți complexat din cauza vorbelor lui.
Mult noroc!

4 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Eu zic sa te conformezi
Te face tigan? Perfect ii zici ca daca te mai enerveaza iti chemi satra sa il bata daca are chef de glume din asta
Serios. Pe mine cand lumea ma facea grasa le ziceam ca ma asez pe ei si ii strivesc daca ma comenteaza mult.
Sau cand baietuu ziceau ca am mustata: "e trist ca o am mai mare decat a ta"
Fii mai presus de ei. Foloseste asta in avantajul tau

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cum poți sa numești un om care te face țigan cel mai bun prieten? Explică-i ca e bronz, nu ești rrom

| qwertpro a răspuns:

Salut,eu as spune ca e destul de clara situatia.Multe persoane cand sunt in preajma altora isi schimba comportamentul,si din cate se vede si prietenul tau face la fel. Facand aceste glume pe seama ta,vrea sa para mai amuzant in fata celuilalt prieten, desi nu realizeaza ca astfel de raneste.Un prieten adevarat nu face astfel de glume care pot rani, si nici nu ar face ceva care te-ar putea descuraja. Poti incerca sa vorbesti cu el si sa-i spui ca te deranjeaza mult aceste glume, poate el nu e constient de acest viciu de a face glume nesarate. Daca nu intelege si continua sa o faca, nu cred ca il mai poti numi prieten adevarat.

| smhfg explică (pentru qwertpro):

Am vorbit cu el si nu mai e asa