Asta depinde de fieacare fata, unele se comporta asa pentru ca asa e caracterul lor, altele pentru ca se plictisesc si vor sa atraga atentia.Sunt fete care in public fac fite de Buftea, iar cand ramai cu ele singure se comporta normal.Boala grea a acestui secol este faptul ca fetele sunt asa fiinda asa este caracterul lor, mai mult de atat nu pot. Dar mai exista si persoane cu picioarele pe pamant
Raspunsul manelarentru ca avem cu ce
Raspunsul clasic:Nu suntem, ai nevoie de ochelari
Raspunsul feministelor frustrateai daca voi sunteti magari
Sincer, eu nu sunt fitoasa.
Dar daca unele fete sunt fitoase, sunt deoarece au pretentii, au nemultumiri.
Parerea mea.
O zi buna.
Nu ne incadra pe toate la aceeasi categorie.Nu sunt toate fitoase, la fel cu nu sunt nici toti baietii fustangii.Sunt fitoase pentru ca se vad superioare, nerealizand ca o fata care nu este asa de fitoasa si este modesta au intelectul superior fata de ele.Si asta nu neaparat ca o fata modesta are note mai bune la scoala, ci pentru faptul ca aceasta fata realizeaza ca nu e bine sa se dea mare, si sa sufere de ea.Pe cand cealalta [...] "Dumnezeu cu mila"
Nu`s toate de exemplu : eu nu`s
Iar unele poate sunt pentru a atrage privirea celor din jur habar`n-am
Sa sti ca daca unele fete sunt fitoase nu inseamna ca sunt toate,dar pur si simplu ne place sa fim rugate, rasfatate, si sa mentinem o atitudine rece. daca esti destept intelegi tu mai multe nu pot sa spun ca sti tu...sunt ...secrete de ale fetelor:*
Ca tot sunt fata. pot sa raspund ...ca sa impresionam baietii, ca avem multe lucruri cu care ne putem da mari.
Unele sunt fitoase deoarece vor sa atraga atentia, altele se simt mai bine daca se cred superioare. E mai complicat. Uneori devii fitoasa doar din cauza faptului ca vrei sa te integrezi intr-un grup de fite, iar alte ori pur si simplu din plictiseala. Majoritatea, insa, devin fitoase atunci cand cred ca totul li se convine, cand se cred perfecte si cand zic ca nimeni nu mai e ca ele
Fetelor o intrebare directa si la obiect de ce sunteti asa fiţoase?
Iauzi la el ala esti tu nu toate sunt asaa ptc daca ar fi toate tu ai fii burlac asa ca mai tineti gura
CatAppreciator întreabă: