| Ann3 a întrebat:

fundika... Buna TPU! Sunt cam trista in ultima vreme, pentru ca baiatul pe care il plac are prietena (dupa cum am mai zis si in alta intrebare) problema este ca sunt imp. de 8 luni, se saruta, are poze cu ea la avatar, vb numa cu ea pe mes. si eu nu am practic cum sa ma apropii de el. Va intreb pe voi mai ales baietii ce sa fac? sadsadsad

Răspuns Câştigător
| LastWord a răspuns:

Mda.straight face
Interesanta intrebarea thinking
Si eu cred la fel, ca nu ai ce sa faci, din moment ce sunt impreuna de 8 luni :O
Trist... dar inseamna ca ei chiar se iubesc.
Nu o sa-ti zic sa speri, pentru ca nu poti sa-l astepti pe el, deoarece in lume mai sunt baieti. :]

4 răspunsuri:
| SperanteSpulberate a răspuns:

Nu ai ce face, pentru ca nici tie nu ti-ar placea daca ai avea iubit de 8 luni si sa vina o fata sa ti-l i-a, sti proverbul ala: ''Ce nu iti place tie, nu fa la altu/alta''
Eu zic sa nu te bagi, ca daca chiar te-ar lasa pentru tine pe ea, atunci asa ar face si cu tine dupa un timp! Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, lasa ca sunt multi baieti liberi si ''frumosi'' care o sa iti mai placa!
Bafta si Sarbatori Fericite!

| Ingerash a răspuns:

Nu trebuie sa te bagi tu peste ei, mai bune uital, oricum nu ai sanse

| Ingerash a răspuns:

Nu trebuie sa te bagi tu peste ei, mai bune uital, oricum nu ai sanse la el ca o iubeste pe prietena lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dk ei sunt fericiti dc sa ii desparti? ork nu e criza de baieti in lume cauta si u pe altcineva sau nu stiu da sa fii suparata ca 2 oameni se plac nu e chiar asa de tare, dar speranta moare ultima nu?, poate ca o sa se iveasca o cearta si atunci ar fi bine sa actionezi dk zici ca il placi mult, sa incerci sa il consolezi
ork baftha. funda?puppy dog eyes