|

Hai, salut la toata lumea!
De curand imi place de o fata care este verisoara iubitului verisoarei mele laughing, mi-as dori sa o pot cunoaste si sa am curaj sa-i dau mesaj, dar ceva ma opreste. Teama de refuz e mereu prezenta la mine, ce as putea face?
De mentionat ca astazi i-am dat follow pe Instagram si mi-a dat back inapoi!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fa ti curaj fra. Salut o, si începe sa vorbești cu ea. Ceva simplu acum la început, sa se vadă "curiozitatea" asta a ta. S o observe si ea, si dacă e la fel si ea, o sa ti dai seama. Din felul in care iti va vorbi, etc. Apoi scrie i zi de zi. Arata i ca începi s o placi, fi atent ce vorbești cu ea, pentru ca abia acum va cunoașteți si nu vrei sa faci o primă impresie proastă. Poți s o inviti mai apoi undeva. Sa ieșiți doar voi doi, sa va cunoașteți. Daca e sa fie, o sa pornească de la sine relația happy hai, multă baftă cu ea :3

| explică (pentru dani420):

Daca devine monotona conversatia laughing Asta ma blocheaza cel mai tare.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Așa e la război, la fiecare îi este teamă că va încasa un glonte și va muri. Ce o să se întâmple dacă o să te refuze? O să mori din asta? Cauți pe alta.

| a răspuns:

Dacă nu îți faci curaj să vorbești cu ea atunci îți pierzi timpul.

| a răspuns:

Hei! Nu ai decât să-ți faci curaj și să-i dai mesaj. Nu mușcă. laughing Nu cred că trebuie să existe teamă de refuz în cazul tău pentru că mai întâi ar trebui să vorbiți măcar câteva zile și după să o inviți să ieșiți. Și dacă te-ar refuza, chiar ar fi o problemă așa de mare? Nu se termină lumea la fata asta, iar un refuz poate ți-ar fi o lecție pentru a știi cum să procedezi data viitoare.
Mult noroc!