|

Heeei!

Imediat termin clasa a opta și urmează să merg mai departe...

Sincer, nu am nici cea mai mică idee unde să merg.

Nu am deloc o relație bună cu matematica. Deci fără mate-info sau tot ce tine de asta.

Pe mine mă pasionează de câțiva ani tot ce ține de make up și hair stilyst, nu pot spune că sunt extraordinar de bună la a crea un make up sau a face o coafură, dar știu că mi-ar plăcea să învăț să fiu extraordinar de bună la asta. Am înțeles că Spiru Haret se ocupă cu aceste lucruri dar e extrem de prost și nu se învață absolut nimic deci. Nu. Nu vreau să pierd ani degeaba. Aveți idei de un liceu/profesională bună unde aș putea merge pentru a urma acest drum?

Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poti merge la Filologie. Nu te invata nimic de make up sau hairstyle, dar e un profil bun, unde poti invata lucruri, iar dupa ce termini poti face cate cursuri de artist vrei.
Din clasa a 11-a nu mai faci deloc mate, chimie, biologie, fizica, iar pana atunci faci foarte superficial. Cand ma asculta pe mine la chimie, imi dicta tot si imi dadea 6. Eram extaziat, ca habar n-aveam si as fi luat 2. laughing
Trebuie in schimb sa stii ca se pune accent pe romana, istorie si engleza. Vei face foarteeeee multa istorie si vei afla un nou nivel al interpretarii operelor la romana. laughing Dar e frumos.

| explică (pentru Plato):

Mulțumesc mult pentru răspuns, presupun că așa voi face

3 răspunsuri:
| a răspuns:

În cazul acesta, mergi la un profil fie științe sociale, fie tehnic, fie filologic. Elementele de make up le înveți din practică mai mult decât din teorie. Poți face ceva cursuri.