| Dianka_4924 a întrebat:

Heey! Iarasi euhappyM-am impacat cu prietenul dar, citind conversatiile reiese din vb lui ca nu chiar ne potrivim(asta inainte de a ne impaca, dar totusisad)Si i-am scris "poate iti dau pace sa iti gasesti pe cineva cu care te-ai potrivi mai mult, mmm?"Si nu mi-a raspunssadSi la el pe profil are cu noi doi doar o fotografie si pe aceea i-am pus-o eusadIar aseara si-a mai pus inca multe cu alte fetesadSi stie ca urasc asta si el la fel nu stiu de ce face asasadNustiu de ce, pina acum ma suparam pe el tare daca avea foto cu alte fete si chiar plingeambig grinacum nu e chiar asa dar tot nu imi place, nu stiu cum sa procedez, sa pun si eu fotio cu baieti?big grinSau sa ma suparsadNustiu... voi cum a-ti proceda?happyFundita desigurwinking

5 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Pune si tu poze cu baieti. Ca sa ii faci in ciuda. Va fi foarte gelos.

| thefirstangel a răspuns:

Mai bine lasa-l... nu merita pune si tu fotografii cu alti baieti, fa-l gelos! si incearca sa il ignori putin timp(2-3 zile)si daca te iubeste isi va da seama ca te-a suparat cu ceva si isi va cere scuze si daca nu te iubeste nu ii va pasa...
dar cam de cate ori v-ati certat si tu l-ai iertat/?

fundita?

| Dianka_4924 explică:

DenisseDulshe06>>De vreo 2 ori ne-am certat din cauza lui, asa greseam doar eu, ce-i drept faceam greseli mici(el e ff suparacioshappy

Răspuns utilizator avertizat
| Deea73 a răspuns:

Buna! Cred ca daca ai pune si tu poze cu alti baieti nu ai face decat sa pui paie pe foc. Dupa parerea mea intr-o relatie comunicarea ajuta f mult si tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu el, sa-l intrebi de ce are poze cu alte fete si cu tine doar una singura.Despre partea cu cat de bine va potriviti, asta ar trebui sa o stii tu.Gandeste-te bine la sentimentele tale pentru el. Daca inainte plangeai din cauza ca el isi punea poze cu alte fete, iar acum doar iti displace poate fi ori din cauza ca nu mai tii la fel de mult la el, cum o faceai inainte, sau din cauza ca te-ai maturizat si ai inteles ca nu inseamna atat de mult faptul ca el isi pune poze cu alte fete.Deci nu uita de comunicare... vorbeste cu el astfel incat sa lamuriti situatia si iti vei da seama cat de mult tii la el. Sper ca sfatul meu e de foloshappy.