|

Hei. Am 14 ani sunt baiat si inca nu am avut primul sarut sau o relatie adevarata. Vreau sa ma sarut cu cineva dar pe de alta parte mi-e frica deoarece toti din jurul meu l-au avut pana acum. Ce as putea face cu o fata ca la final sa anunt sa o sarut? Dati-mi exemple de situatii in care as putea sa o sarut, va rog vreau sfaturi cum sa creez o situatie sa o sarut.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu grăbii timpul, dăi timp timpului.
Eu primul sărut l-am dat la grădiniță dar na, nu se pune că eram copil și na e mai usor.
Primul primul sărut l-am dat la 16-17 ani, iar primul contact sexual l-am avut la 18 laughing
De atunci am avut o relatie până acum în recent, și bineînțeles că am avut diferite contacte sexuale cu ea. acum ne-am lăsat, dar să știi că nu e așa greu, trebuie să te bagi în seamă cu ea, să te prezinți și apoi să o faci să vorbească și să râdă, întăi fă-o să vorbeasca pe ea, ce ii place să facă, hobby, ce muzică ascultă, s-a.m.d.
E foarte împortant să nu le dai prea multă împortanță, prea multă atenție, și nici prea gentil, deoarece se plictisește repede de tine crede-mă!
Încă ceva, nu fii rușinos, o să te refuze multe fete, dar prin refuzări o să faci experiență șinpână la urmă o să găsești fata ideală.

Baftă!

| explică (pentru inimadeleu):

Da-i timpului timp

E faina asta big grin

| a răspuns (pentru BoBboB):

Așa se scrie corect? laughing
Eh mai fac niște greșeli când scriu, n-am mai fost în țară de ani de zile. oh go on

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce înțelegi tu prin relație adevărată la vârsta ta?

| a răspuns:

Daca vrei mai repede sa ai parte de un sarut decat de o relatie atunci invita mai multi prieteni (inclusiv fete) la un joc de adevar sau provocare.Pui un amic sa o provoace pe una din fete sa te sarute (nu o pui tu ca pari disperat) si gata.Una din 10 tot o sa accepte.Eu asa am avut parte in clasa a 4-a de primul sarut laughing La un joc din asta intre adulti, poti face rost si de altele pe langa saruturi laughing