| Ely_Elisa_Ely_1994 a întrebat:

Hei! Am o problema familiara, Mama si tata nu mai se inteleg. Tata face tot ce e bine ca sa o multumeasca pe mama iar mama nu i mai pasa de el! Ce sa fac

Răspuns Câştigător
| MititiCa a răspuns:

Buna!
Nu prea poti sa faci nimic din pacate, ei sunt oameni in toata firea cu un copil (sau mai multi, daca ai frati/surori) si ei stiu cum ar trebui sa procedeze pentru binele familiei, daca nu se mai inteleg si se cearta, ce viitor te gandesti ca ar mai avea familia voastra? o separare nu inseamna o despartire intre tine si unul dintre parinti, ci inseamna pur si simplu, ca, parinti tai au incercat sa isi mentina relatia de dragul tau cat au putut. nu ii judeca, astfel de decizi sunt greu de luat. dar decat o viata, in cearta, mai bine singur. Poti eventual, sa le explici ca te supara cearta dintre ei, si sa le ceri niste explicatii despre certurile dintre ei.
sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu poți înțelege ce se întâmplă deoarece nu știi secretele ascunse de tine ca să-ți fie bine.Nu te grăbi să judeci fiindcă n-ai cum să o faci corect.Și eu am crezut multe până am înțeles cum s-a ajuns la tot.Cel mai bine e o discuție sinceră în particular cu ambii, iar tu NU te grăbi să judeci.Tu n-ai ce face și dacă se vor despărți va fi mai bine(Eu acum eram internată dacă nu erau separați și acum mă înțeleg bine cu ambii)Sper să-mi urmezi sfatul!

| Ely_Elisa_Ely_1994 explică (pentru zurick):

Multumesc

| JJ16 a răspuns:

Nu cred ca poti face ceva in privinta asta.