Sincera sa fiu,in ziua de azi nu prea mai sunt prieteni adevarati,deoarece viata nu e dreapta si ai vazut ca unii sunt mai bogati,altii mai saraci si aici intervine invidia. Sau poate sa apara si datorita faptului ca o fata sa zicem e mai frumoasa decat prietena ei,ca si in cazul Valeriei. Am patit si eu sa fiu prietena buna cu cineva,iar apoi dintr-o cearta sa imi scoata la suprafata toate nemultumirile pe care le-a avut la adresa mea,iar prietena respectiva mereu a profitat de mine.
Cheia e sa nu te deschizi in fata niciunui prieten, ma refer la secrete, viata privata, cat castigi, ce ti-ai cumparat etc.
Imi pare sincer rau iubita, ma bucur ca tu mi ai inteles intrebarea si nu esti frustrata ca altii care mi au raspuns. Sending Hugs! ❤️
Depinde de situatie.
Cand vine vorba de viata si siguranta ta, e nevoie sa fii mereu cu simturile ascutite.
Acum ti s-a zdruncinat setul de valori, doar pentru ca ai vazut o crima de asa natura?
Păi da ce ai zis tu aicia e grav de tot... Nu are nicio treabă cu prietenia! Ăia erau psihopați criminali.
84738493 întreabă: