Salut!
Acum cateva zile am dat peste stirea asta https://deprehub.ro/. Apeleaza cu incredere, fa orice sa iesi din depresie. Pastilele daca nu le iei cu recomandare, e posibil sa iti adanceasca si mai mult stadiul depresiei.
Daca nu vrei un psiholog, psihiatru, atunci incearca acel hub. Ca ceva sa se schimbe in viata ta, tu trebuie sa vrei, tu trebuie sa te schimbi. Pastilele te ajuta intr-o oarecare masura, dar daca tu nu depui efortul pentru a iesi din aceasta stare, mai ales ca esti constient de ea, atunci nimic si nimeni nu o poate face.
Succes!
Nu exista medicamente antidepresive fara prescriptie de la medicul psihiatru in urma unui diagnostic.
Cele fara prescriptie majoritatea sunt suplimente alimentare.
''fara sa-mi explicati ca ar putea sa-mi faca rau acele medicamente, sunt si eu constient de asta.dar sigur nu imi fac mai mult rau decat imi face depresia.''
Depresia nu se trateaza cu orice medicament si da iti pot agrava depresia, asta daca nu experimentezi si alte efecte adverse in urma tratamentului nepotrivit.
Poate tu de fapt nici nu ai depresie, medicul stie si el nu te diagnosticheaza dupa ce gasesti tu pe net