|

Hei.sunt putin disperata am o mica problema am 15 ani si toate fetele din jurul meu au iubiti si de multe ori ma lasa pentru a iesi cu ei in loc sa mai iasa cu mineiar eu inca nu am un iubit si vreau neaparat sa amsa stiu si eu ce inseamna sa-ti gasesti dragostea.insa nu mi s-a intamplat si vreau neaparat sa mi se intample cat mai repedesi nu stiu ce sa fac toate fetele au numai eu nu. oi fi prea urata? sau cineva ma place fara ca eu sa stiu? Oare o fi din cauza faptului ca in scoala mea nu sunt populara si nu am foarte multe in comun cu prea multi baieti? Ajutor Va multumesc mult!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Deci ca sa stii nu esti urata.Si nu mai fi disperata pentru ca la un moment dat iti vei gasi un prieten.Eu am 16 ani si nu am avut(decat ceva la distanta ce am avut la inceputul anului dar dupa despartire sa stii ca e urat deoarece e ca si cum ai avea mii de spini infipti in inima). Fiecare avem perechea undeva prin lume dar trebuie sa o cautam.Ai rabdare si fii tu insuti, si ce daca celelalte fete au prieten si tu nu? Traieste-ti viata ca se poate si fara(pana la un moment dat). Poate Dumnezeu nu vrea sa ai acum cu un anumit motiv.Pentru ce sa ai zeci de iubiti acum cu relatii de 2-3 luni sa suferi dupa fiecare relatie deoarece tu pui suflet in asa ceva? Mai bine e sa ai 1-2 si sa ai relatii de lungi durate.Asta e parerea mea.Sunt foarte mari sanse sa-ti gasesti prima dragoste la liceu, nu dispera.Si apropo cu popularitatea,nu cred ca are vreo importanta astastraight face. Deci pe scurt, nu iti mai face griji pentru ca iti vei gasi iubirea la un moment dat, sunt lucrurui mult mai importante pe lumea asta crede-mawinking.Ai grija de tine:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e bine să te grăbeşti, ai toată viaţa înainte. Când o găseşti, o găseşti, pân' la urmă, prietenele tale dacă au iubit, mi se pare normal să iasă mai mult cu el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu dispera.Toate la timpul lor, faptul ca nu ai prieten nu e din cauza ca poate esti urata, nepopulara sau multe altele. Poate pretentiile tale cu privire la un prieten sunt destul de mari si inca nu ai gasit persoana care sa le indeplineasca.Asa ca cea mai buna metoda poate fi aceea de a nu te mai gandi la lucrul asta si cine stie poate iubirea iti va bate la usa cand tu nu te astepti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji! Daca nu ai prieten...inseamna ca nu ai gasit persoana potrivita tie! Ai rabdare! Toate vin la randul lor! Cat despre prietenele tale, incearca sa ai o discutie cu ele si sa nu te mai izoleze.Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează