|

Hei TPU. Ajutati-ma va rog eu ca innebunesc.Gardianul scolii mi-a dat intr-o zi mesaj si mi-a spus ca a auzit de mine si ca e nepotul directoarei.El tot zicea ca vrea sa facem prostioare.El are 26, iar eu am 13. Ii tot ziceam ca sunt clasa a 6-a si sa inceteze.Prima oara credeam ca glumeste.Am inceput sa rad de el cu toata clasa, apoi ziua urmatoare mama e chemata la scoala pentru faza asta si tot atunci am aflat ca a mintit ca e nepotul directoarei.Ala a fost dat afara si acum toata scoala zice ca ala mi- a spus sa vin la el sa ii fac oral pe bani si ca e vina mea ca a fost dat afara.Vara din 2017 a iesit un zvon ca eu as fi facut oral la mai multi si de asta probabil toata lumea zice asta.Au inceput sa ma bage in grupuri sa sa ma intrebe de gardian. Primesc multe mesaje legate de el.Lumea zice ca sunt o curva.Eu nu am facut nimic.As vrea pe cine care ma poate ajuta, care sa vorbeasca cu mine zilnic, sa ii spun tot...cineva care este matur.Cine crede ca ma poate ajuta?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu cineva: parintii, profesorii, directorul...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un sambure de adevar in toata povestea asta tot este laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru HadesSs):

Si in parerea mea ca esti un impotent obsedat trebuie sa fie ceva adevar, caci altfel nu oaveam, este? Si in plus, ce alt motiv ai avea ca sa insulti o fata necunoscuta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Nu lua in seama ceea ce zice lumea, e important ca tu sa stii adevarul. Poti vorbi cu psihologul scolii, chiar o sa te ajute foarte mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează