Daja vu-uri am mai mereu. E senzatie de-aia stranie, cum ca acest lucru s-a mai intamplat.Cand ii zic cuiva spune "Da, da ai visat". Dar nu aveam cum sa visez acelasi lucru. O fi subconstientul sau ceva dintr-o viata anterioara [de sti, suna ciudat ].
Buna:d Mi s-a intamplat si mie, si uneori te simti in pericol, daca pot spune asa. E destul de nasol sa simti ca esti urmarita, dar nu te speria, asta se intampla doar in imaginatia ta. Cauza e stresul, poate supararea... oricum, pentru a remedia situatia incearca sa nu te mai gandesti la asta, incearca sa nu te expui stresului sau supararii.
Multa bafta si sper ca te vei simti mult mai bine
Da. mi`da intamplat si mie. Prin vara anului trecut.
. In fiecare zi
. si ma simteam foarte ciudat. si ma speriam foarte repede
. Dar acum a trecut toata faza aia
. Nu stiu poate era doar subconstientul meu.
.
Si mie! Aproape mereu...si ma intorc nu vad nimic...aud un fosnet de frunza ma si sperii.
Subconstientul lucreaza. Dar sti ce sa faci?
Gadnestete la ceva frumos...eu de ex ma gandesc la o fata pe care o iubesc enorm...si nu mi se ma iintampla
funda?
Da mi s-a intamplat si cand vorbeam ceva sau faceam ceva simteam ca am mai zis asta odata ca am facut asa ceva.nu stiu de ce
Sau cand visam ceva.la ceva vreme se intampla. exact in acelasi loc, cu aceleasi persoane si aceleasi conversatii
Si mie mi se mai intampla...chiar foarte des. Dar e culmea; mi se intampla (mai ales) la evenimente speciale(excursii, tabere, petreceri) si nu stiu de ce. M-am gandit sa imi notez intr-un jurnal toate cele intamplate la eveniment si sa vad daca se mai intampla...