|

Hei TPU! Am și eu o problema la școală, sunt clasa a 8a și toți colegii îmi spun într-una "Mike"(Mike însemnând Nikeuri fake) deoarece port o pereche de Nikeuri originale la școală. Nu aveam nimic împotriva dacă chiar erau fake, dar papucii sunt 100% originali cumpărați exact din magazinul Nike. Ma rog, mie mi s-a spus ca astfel de persoane sunt doar invidioase, doar ca eu pun într-una la suflet. Ce as putea sa fac în privința asta deoarece simt ca nu mai pot sa îmi cumpăr nimic sau sa vin cu ceva la școală pentru ca îmi iau bully.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Una e Nike si alta e Mike.

| a răspuns:

Crede-ma nu ai nicio vina ca ai colegi neinzestrati cu materie cenusie. Originali, sau nu, conteaza sa ai ce purta in picioare.
Ii scuipi si gata, nu baga in seama toti ratatii

| a răspuns:

Buna Clauu72 daca ei spun si cred asta este problema lor pentru ca in ziua de astazi si intre colegi exista foarte multa rautate sau invidie, ceea ce trebuie tu sa faci in cazul asta este ori sa le raspunzi politicos intr-un fel ca sa nu ai tu probleme, ori daca nu sa le intorci spatele si sa-i lasi in pace si sa creada ceea ce vor ei pentru ca cu astfel de persoane nu te poti intelege, deoarece cred ca ei le stiu pe toate.
Iar, tu numai pune la suflet tot pentru ca mai tarziu cand o sa fii la liceu toata lumea va incerca sa te atace cu acest lucru. Incearca sa-i ignori sau sa te iei de ei la fel in sensul politicos. Aici este vorba si despre rautate si despre invidie. Mult succes iti doresc mai departe si la examen!