|

Hei tpu.Azi dupa scoala am fost violata.Acum ceva zile i-am dat mesaj unui tattoo artist ca sa imi vada tatuajul facut de alt baiat.El a zis sa vin la el acasa.Am acceptat deoarece multi s-au dus la el acasa pentru ca face tatuaje de foarte mult timp.Cand am ajuns la el acasa avea extrem de multa aparatura.Chiar am fost uimită. Dupa ce mi.a analizat bine tatuajul, m-am pus pe canapea si ma pregateam sa plec.El mi-a spus sa ma asez inapoi si mi-a pus mana pe picior.L-am refuzat de mai bine de 5 ori apoi m-a pus pe el cu forta.L-am intrebat ce vrea sa faca.El nu voia sa spuna direct asa ca l-am convins sa imi spuna mai discret.A zis ca vrea sa ne "jucam".Eu mi-am dat seama de ce zice. Voiam sa ma dau jos de pe el, dar m.a apucat de maini si de picioare si m-a tarat in dormitor.L-am intrebat ce vrea iar si el a zis ca sex.Inrosisem toata.Am zis ca acolo mor.Eu tot l.am refuzat, dar ma apucase de par si imi era frica sa tip sau sa il lovesc pentru ca stiam ca o sa ma bata.Am facut ce a vrut el, scarbita.In timpul acela eram injurata si imi spunea ca sunt praf si tot asa. *Vreau sa mentionez ca el are 26 si eu 13. Ce sa fac? Am spus la mai multi prieteni de incredere si au inceput sa le fie scarba de mine si altii nici nu ma cred.Ajutor.Nu vreau sa afle parintii

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie să afle părinții tăi.
Acel nenorocit trebuie să intre la închisoare pentru ce ți-a facut.
Nu înteleg, de ce îți trebuia ție tatuaj la 13 ani?

| a răspuns:

Spune-le parintilor, lasa "prietenii". Fa-i plangere la politie!

| a răspuns:

.El nu voia sa spuna direct asa ca l-am convins sa imi spuna mai discret.
A zis ca vrea sa ne "jucam".Eu mi-am dat seama de ce zice. Voiam sa ma dau jos de pe el, dar m.a apucat de maini si de picioare si m-a tarat in dormitor.L-am intrebat ce vrea iar si el a zis ca sex.Inrosisem toata.Am zis ca acolo mor.Eu tot l.am refuzat, dar ma apucase de par si imi era frica sa tip sau sa il lovesc pentru ca stiam ca o sa ma bata.Am facut ce a vrut el, scarbita.In timpul acela eram injurata si imi spunea ca sunt praf si tot asa.


eu cred ca perversiunile tale bolnave, pot face pe cineva sa sune la politie, si sa intre in belele, ca minti.

| a răspuns:

Mai nasol. Astea nu se sterg chiar asa repede sa stii. Adica, OK, faci sex si la 12, 13 ani, am cunoscut o fata care a facut si la 11, a ramas insarcinata. Dar sa fi fortata sa faci sex este o trauma foarte grea. Cu cat trece timpul, cu atat mai mult iti dai seama de ce s-a intamplat. Imi pare foarte rau sa aud asta. Trebuie sa fi un mare criminal sa faci asta.
Adica, sa iti zic mai clar, asta e genul de chestie dupa care nu mai vrei sa traiesti. Mi-am pus de mult intrebarea ce ar putea faca o fata care este pe cale de a fi violata. Si raspunsul e simplu, sa prefere moartea decat sa fie violata. O viata dupa un asemenea eveniment este un iad.
Nu stiu, cred ca a luat-o razna rau lumea asta. 13 ani...violata asta e ceva care intrece orice. Adica ok, tipul ala daca ii placea de tine, facea ceva sa te castige, o floare, un gest. Dar sincer, eu cred ca ala va innebuni de la ce a facut. Ai mare grija cui spui. Chiar si parintii, daca nu sunt de incredere, pot face mare caz, te pot face sa te sinucizi chiar, cu "cele mai bune intentii". Apoi politia...o sa te tarasca in toate procesele posibile, sa te puna fatz in fata cu violatorul, gen sa te innebuneasca de tot. Stai linistita ca nenorocitul va fi pedepsit. O sa innebumeasca in cativa ani. Mai stiu eu pe unul care facea prostii cand era adolescent, gen ameninta cu cutitul sau stiu eu ce facea. A innebunit.
Apoi e si intrebarea ce cautai tu singura la un baiat in casa? Vine tot din educatie, din familie pentru ca pe majoritatea parintilor ii doare in spate de copii lor.

| a răspuns:

NIci eu nu te cred

| a răspuns:

Cel mai bine le spui parintilor si depui plangere la politie.
sper sa resusesti sa treci peste aceasta neplacere!