| alexandraad a întrebat:

Hei TPU! Dacă persoana iubita ar fi super zgârcită, nicio mică atenție, anumite chestii chiar și de aniversarea voastră, ținând cont ca are o situație financiară destul de ok, ce ați crede?
Efecti când aud ca se plânge încontinuu de bani ma apuca durerea de cap, știind ca are.
Ce vrea sa demonstreze? Dar chiar niciun gest drăguț. ce sa inteleg?

Răspuns Apreciat de Editori
| mdc98 a răspuns:

In primul rand, e de inteles daca iubitul nu are suficienti banuti pentru a-mi cumpara cadou, nu m-as supara deloc, sunt perioade si perioade. Insa deloc nu as intelege daca ar trata chestia aceasta cu ignoranta, in sensul ca ar trebui sa iti spuna care e situatia, sa comunice, nu sa se comporte ca si cum ziua ta de nastere nici nu ar exista.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu vrea sa piarda bani cu tine. Lipseste increderea

| Adry05 a răspuns:

Depinde cât de bine m-aș înțelege pe alte planuri... dacă totu ar fi bine între noi și ar fi doar asta că nu-mi face cadouri, nu cred că aș renunța la relații, mi se pare cam pueril, dar eventual i-aș arunca când s-ar face contextu niște apropouri și comentarii usturătoare

| DoarBogdan a răspuns:

Pai vorbeste cu acea persoana, comunicarea este cheia. Daca tie nu iti place ceva, poti sa schimbi asta. Nu trebuie sa stai intr-o relatie care iti lasa semn de intrebare si te face nefericita ca persoana.
Dar poate in urma unei comunicari ca atare, totul se poate schimba si se poate ajunge la un numitor comun.

Legat de cadouri, atentie... da, ar putea fi si asta. Daca tu stii ca are bani si se plange, asta este o problema ce nu tine neaparat de tine, este problema acelei persoane, mentalitatea ei.

Personal, as crede ca nu ar acorda suficienta atentie. Dar sa nu ne rezumam la lucrurile materiale, daca acea persoana sta cu tine, iti ofera atentie (nu neaparat materiala), simti ca esti iubita ca persoana si nu ai semne de intrebare, atunci nu ar trebui sa fie probleme.

Ai zis ca niciun gest dragut, deci sa inteleg/intelegem (daca imi permit sa vorbesc si in numele celorlalti) ca nici pe langa aceste lucruri, nu iti ofera atentie? Nu este chiar ok. Vorbeste cu acea persoana, discuta. Trebuie sa te simti tu bine in primul rand, este viata ta.

Mult succes!

| Dana2103 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Bogdan,ea s-a exprimat ca "se plange" de parca ocupatia persoanei "avute" e cersetoria.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Dana2103):

Pai facea referire si la planul sentimental. Poate chiar sufera, nu stiu. Sau poate nu. In orice caz, trebuie sa se simta bine si sa se detaseze de problemele persoanei respective.

| alexandraad explică (pentru DoarBogdan):

Pe partea sentimentala nu e o nicio problema, ma simt super iubita

| DoarBogdan a răspuns (pentru alexandraad):

Pai bun atunci. Daca te simti bine, totul este ok.
Daca el este o astfel de persoana, cum ai descris. asta tine de dezvoltarea lui. Poate vrea sa stranga banii pentru ceva, poate considera ca lucrurile astea nu te ajuta, sau poate pur si simplu nu vrea. Doscuta cu el despre asta, ar trebui sa puteti sa vorbiti orice intre voi. Absolut orice.

| Nemessys a răspuns:

Am citit mai jos ca pe partea sentimentala nu simți nicio lipsa. Dacă era zgârcit în adevăratul sens al cuvântului, atunci și acolo simțeai lipsuri.

Nicio mica atenție? Adică nu te baga în seama deloc?

Dacă are o situație financiara bună asta nu înseamnă că este obligat sa îți cumpere chestii.

| Ineys a răspuns:

Daca te iubeste de ce simti nevoia de atentie materiala? Eu cred ca problema e la tine. Nu vrea sa faca gesturi dragute cu banuti, asta e.
Poate nu e genul care face atentii de genul, poate nu stie ce sa-ti ia etc. Tu ai facut astfel de gesturi cu el? I-ai oferit mici atentii materiale?

| Cristinna31 a răspuns:

Aşa sunt unii oameni, nu dăruiesc nici măcar persoanelor dragi ceva.
După părerea mea, astfel de persoane sunt persoane posesive şi materialiste. Nu numai în ceea ce priveşte banii ci şi cu oamenii din viaţa lor.

| Dana2103 a răspuns:

Care e problema ca are? Are ca i strange nu ca ti da tie
Daca nu s ar plange ar fi loc de cersetori, altii se plang mai rau