| aalwayss a întrebat:

Hei TpU! happy Vroiam saa va intreb daca vi se pare normal ca, copii de 11-15 ani sa inceapa sa le puna mana la fund fetelor, sau de cele care poarta ochelari si invata mai muult isi bat joc de ele si la celelalte care arata mai bine cam tot la fel. De ex.: Un baiat de la mine din clasa o ia pe o fata si intr-un fel o ia in brate si vine altul si se urca peste ea. Vi se pare normal?:O

Răspuns Câştigător
| Addicted2Chocolate a răspuns:

Mie una, nu.Am si eu asemenea specimene in clasa, noi fiind doar clasa a7-a... si mi se pare chiar prostesc sa ii pui unei fete mana pe posterior.pe bune, e patetic. Oricum, probabil au acest comportament din cauza varstei, nu stiu. Ce pot sa zic, baietii sunt niste specimene foarte ciudate laughing N-am sa-i inteleg vreodatathinking

4 răspunsuri:
| myha a răspuns:

La mine in liceu [ este si generala] vin aia mici de 7-8 ani si iti pun mana pe fund si pur si simplu cand te intorci ramai socata pentru ca ei stau acolo nemiscati straight face.
Nici mie nu mi se pare normal...dar.pana la urma e viata lor deci, mai bine sa nu ne bagam. Asta conteaza foarte mult de cei 7 ani de acasa primiti.

| annna a răspuns:

hee hee este prostesc si urat dar asta estebig grin...trebuie sa te obisnuiestiwinking

| Vasilina a răspuns:

Chiar nu e normal...
am si eu aceste specimene care sper ca sunt pe cale de disparitielaughinglaughingcel putin pentru o fata nu e deloc placut.mda si asta depinde ce fel de fata ebig grin pentru ca unora fete le place asta.si chiar se simt mandre de asta.mda eu urasc asa ceva!

| ByasiAtat a răspuns:

Mie nu! si una dintre persoanele alea sunt si euubig grinD dar chestiaa e ca euuu le dau katteee unaaarolling on the floor