|

Heii!

Ce se va intampla in Suleyman Magnificul?

Va reusi Hurrem tot ce si-a propus sau nu?

funda+vot

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca e sa ne luam dupa faptele istorice, da.
Oricum, sa nu uitam ca e doar un serial, deci este inspirat din istorie, nu adevarat total.
Pana acum, a cam obtinut ce voia. A reusit sa-l determine pe Suleyman sa se casatoreasca, desi asa ceva nu se mai intamplase de 100 de ani (sau mai mult) si impotriva mamei sale.
De asemenea, am vazut episodul special de pe 1 ianuarie (pe cel de pe 31 decembrie l-am ratat) in care erau date imagini din culise. Acolo am auzit un lucru interesant si anume ca va reusi sa scape Hurrem si de Ibrahim, insa mai tarziu, nu acum. Povestea actorul care il juca pe Ibrahim ca personajul Hurrem se va "folosi" de fiica ei, prin intermediul lui Mihrimah practic isi va gasi Ibrahim sfarsitul.
Tind sa cred ca Ibrahim va scapa cu viata momentan (daca ai vazut scenele din episodul urmator, acesta este nimerit de o sageata si ajunge in stare destul de grava).
Despre Hurrem ce sa zic? Parerea mea este ca a fost o femeie foarte puternica, extrem de puternica. A reusit sa obtina tot ce a vrut.
Facand paralela cu istoria (realitatea), e interesant ca ea chiar a reusit sa se casatoareasca cu Suleyman, a nascut atatia printi, a facut donatiile pentru locurile sfinte, a ajuns stapana haremului, a scapat de Ibrahim (cam astea s-au intamplat pe bune). Toate astea, in conditiile in care ea a fost doar o sclava. La 14 ani a fost adusa in harem, iar la 15 ani deja nascuse primul print. Imagineaza-ti ce hotarata a fost, cat de puternica si cata vointa a avut, la o varsta atat de frageda.

1 răspuns:
| a răspuns:

Da va reusi si va deveni chiar sultana mama :3

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează