|

Heii big grin... vreau si eu niste msj de dragoste pentru el.adica nu gen: te iubesc este mesajul ce til doresc si iti soptesc bla blah...in genul: mi-e dor de buzele tale dulci, vreau la tine in brate sa te sarut incet etc laughing. sper ca am fost destul de clarabig grin. multsumeesc :* funda pentru cele mai multe si mai mumoase >:

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

1 -Daca as fi lacrima ta, ochii ti-ar lucii de iubirea mea, m-as prelinge pe al tau obraz, iar ziua de ieri ar fi azi Si clipele trecute n-ar mai fi pierdute in zadar.
2- Tu esti un inger dezbracat, haide sa ne bagam in pat, sa facem dragoste si sa ne sarutam, si apoi sa imi oferi un trandafir, iar eu de fericire o sa plang si o sa adormim rand pe rand...
3 - Iubire sunt in pat langa tine. Nu ma veizi? Sunt in visul tau, in gandul tau, in rasuflarea ta, in inima ta, in sufletul tau, sunt pretutindeni si in acelasi timp, departe.
4 - Mi-e dor de vocea ta iubire, de rasul tau ce-mi da fiori. As vrea chipul tau sa-l vad, rasuflarea ta sa o simt pe pielea mea, iar buzele, sa le simt pe ale mele.
5 - Nu mi-am dat seama ce goala imi era viata pana nu te-am intalnit. In palme, inima mi-ai oferit, vorbe dulci tu mi-ai soptit, iar sufletul mi-l-ai rapit, cu un singur pupic.
6- Pe cer chipul tau l-am zarit. Oare de ce ma urmaresti? O soapta la ureche mi-a ajuns, a spus ca ma iubesti, Si e de ajuns spre cer privirea s-o ridic si sa-ti trimit un pupic.
7 - Prin vise-ti umblu, dragul meu. Fac dragoste cu trupul tau si te sarut pe buze, gat, umeri, buric... si n-am rusine nici un pic. Tot ce-mi doresc e sa te iubesc mult.
8- Iubite-n lacrimi te voi scalda, buzele-ti voi saruta, ochi, nasul, inima. Si cu sarutari fierbinti, voi vedea de fapt ce simti, o dorinta trecatoare, sau o dragoste reala.
9- Lasa-ti gandul sa pluteasca liber, in aerul inmiresmat de parfumul florilor, lasa-ti inima sa iubeasca sincer si curat. Viseaza si spera pentru ca numai asa vei ajunge acolo unde ti-ai dorit (langa mine)
Toate sunt originale By me. happy Sper sa-ti fie de folos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează