|

Heiisalutce faceti?deci am si eu o problemaacum cateva saptamani m-am desp de prietenul meusi acum cateva zile mi-am dat seama ca il iubescdar el nu vrea sa ne impakam deoarece eu i-am dat papuciicryingcryingsi din cate am inteles de la un prieten de a lui si el ma iubeste numai ca nu vrea sa recuoasca astadeci nu mai stiu ce sa facil iubesc asa de mult ca mor de dorul luicryingcrying

dau FUNDOI

pentru acel rasp care ma ajutaa sa ma impac cu ell

pentru cel mai folositoor

va pup

sh va rog ajutatsima nu mai stiu ce sa facil iubesc

:*:*:*

multumesc:*

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Stii cum s-a simtit el cand l-ai lasat? Acum vezi cum e sa fii respins chiar daca acel cineva nu a incetat niciodata sa te iubeasca, ca inainte.Habar n-ai cat e teribil sa fii lasat balta de o fata chiar daca el tine mult la tine acum vezi si slabe sanse ca el sa te mai primeasca inapoi, nu vrea, crede ca l-ai folosit doar pentru a face timpul sa treaca.Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie,pe el il darami si tu il vrei inapoi, nici el nu mai stie ce gandesti tu daca nu ii spui exact ce simti si de ce ai facut asta, dar poate sa nu te ajute cu nimic.

1 răspuns:
| a răspuns:

Ar trebui sa-i spui ca il iubesti foarte mult si ca regreti ca va`ti despartit si`l rogi sa va mai da`ti o sansa... Sper sa te ajute...Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează