| eijibanana75 a întrebat:

Heiii! Am o prietenă (cea mai bună) care a început să stea cu o fată mai,, rebelă,, să zic așa și cred că asta o influențează rău. Pe story-urile de pe insta nu pot să zic că pune cele mai decente chestii (pune melodii în gen Rat sau SugarCrash, nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu melodiile ăstea dar nu sunt de ea, de obicei nu înjură dar îmi e frică că se va întâmpla. Nu îmi răspunde la telefon și de fiecare dată când e la mine acasă stă pe telefon. Am început să fiu geloasă pe colega cu care sta mai mult și vreau să scap de gelozia asta.

Răspuns Apreciat de Editori
| Benny09 a răspuns:

Cu timpul oamenii se mai schimbă. Nu poți obliga ca cineva se fie asa cum vrei tu, o veșnicie. Poate s-au împrietenit pe moment, pana acea prietena rebela o va lăsa baltă sau ii va face niște figuri de o va lăsa pe prietena ta cu gust amar. Apoi vine în patru labe după tine. Asa se întâmplă în orice fel de relații. Și nu trebuie să fii egoistă. Dacă este prietena cu tine, asta nu înseamnă că este și proprietatea ta. Las-o să se împrietenească și cu alte persoane, să cunoască și alte "caractere". Și las-o să facă și greșeli în viață. Dacă tu consideri ca nu este ok prietenia cu "fata rebelă", nu trebuie să stai de capul ei să îi dovedești contrariul. Las-o sa își dea singura seama unde greșește, apoi când își va da seama își va dori să nu te mai lase niciodată. Asta dacă tine la prietenie și este cu adevărat o prietenă bună, cum zici tu. Dacă pleacă atunci nu a fost niciodată o prietenă bună, doar prietenie de moment.

3 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Dacă te deranjează atitudinea ei de acum, caută sa stai cu alte prietene.
Dacă ii spui ca atitudinea ei s-a schimbat de când a început sa iasă cu fata aia, ți-o va lua in nume de rău și veți strica prietenia. Pune o mică pauza, ieși și cu alte persoane și vezi cum vor evolua lucrurile intre voi.

| AllMight a răspuns:

Parerea mea este ca esti putin posesivo-geloasa si putin stalkerita.
E bine sa te gandesti la binele ei, dar pana la urma nu vei fi singura ei prietena.
Daca nu iti raspunde asteapta sa te sune ea, atunci o sa te intrebe "hei de ce nu ma mai suni?" si poti sa ii spui atunci de ce.

| eijibanana75 explică (pentru AllMight):

Niciodată nu mă sună înapoi sau îmi dă mesaj dupî ce o sun. Sau atunci când răspunde îmi zice că mă sună și nu mă mai sună( ultima oară când s-a întămplat asta nu m-a mai sunat, am așteptat jumate de oră o oră, două și nici acvum nu m-a sunat.

| AllMight a răspuns (pentru eijibanana75):

Voi vorbiti la ore fixe?
Iesi cu alta prietena, sa vezi ca atunci o sa te caute ea.

| danaieladaniela a răspuns:

Eu zic sa nu iti mai faci atatea griji pentru ea.
Las-o sa te caute singura.