anonim_4396
| Anonim întreabă:

Heiii.
e vorba despre un baiat. care imi este coleg din clasa I. eu sunt a VII-a. si imi place incontinu de el din clasa a II -a.
de multe ori mi-a spus si el ca ma place, ca ma iubestee. si de multe ori a renuntat la unele pentru mine.
am fost in parc. cu prietena mea cu el cu prietenul lui cu iubita lui si cu prietena iubiteii. ii cunosteam ff bine pe toti. iubita lui era in scola cu mine si era printre prietenele mele cele mai bune, si nu stia ca il plac.
cu o zis inainte am iesit doar noi, fara iubita si prietena ei. ma tinea de mana, ma pupa [obraz], vb-ea frumosss cu mine. si numa faze din astea. dar in ziua urmatoare cand a fost si iubita... intruna se pupau ei [buze, obraz.]si se imbratisau si se intelegeau bine. eu eram cea mai buna prietena a lui!
si i-am spus prietenei mele care cred ca si ei ii placea de el ca incepe sa imi fie scarba. ca azi cu una maine cu alta. si i-a spusss :o. si de atunci nu mai ne intelegem bine. am ajuns sa fiu ultima la el in top { pe hi5 }. doar din cauza ei
el acum nu mai este cu fata aceeaa. dar cand are el chef se mozolesc. asa, fara nici un motiv. si nu numa cu ea! dar uneori mai vine la mine ma pupa. ma ia imbrate spune daca sunt suparata. pur si simplu stam asa unu in fata altuia si nu imi spune nimic. se uita la mine si nu imi da drumu.
toate fetele sunt in limba dupa el. eu niciodata nu am avut o relatie, chiar daca stiam ambii ca tinem unu la altu pentru ca el ii spunea la prietena mea " ca ne intelegem prea bine. daca vom fi impreuna sigur o sa ne despartim si nu o sa ne mai intelegem ca inainte ". si eu nu pooot sa il scot din minte. pur si simplu cand incep sa il uit. sa nu mai imi pese atunci incepe cu fazee sa ma pupe sa ma ia in brate siii nu il pot uita. asa face cu toate banuiesc. nu stiu ce sa mai fac sad.
va rog in sfat :*

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ce poti face?
Acum iti spun, domnisoara:
-invata sa scrii corect din punct de vedere gramatical
-nu te mai uita la telenovele exacerbat de mult
-cuvantul "incontinuu" se scrie cu 2 de "u"
-n-a zis nimeni sa n-ai relatii, dar tu iti lasi scoala de izbeliste fiind influentata de acest factor extern ("iubire", nu este iubire, este o simpla atractie fizica pe care voi, din cauza sutelor de telenovele vizonate o ridicati la rang de dragoste.)
-aceleasi replici similare cu cele existente-n telenovele (vai, mor fara el, nu mi-l pot scoate din minte, el e sufletul si viata mea, vai, pai sa vezi ca din cauza prietenei mele nu ma mai iubeste... what?)
Vedeti-va de scoala si lasati tentativa asta de maturitate si implicare" sentimentala ". Astept puhoiul de stupizi. Numai bine.

| Viviluka a răspuns:

Ce rau si eu stiu cum e sa placi pe un baiat si el sa nu te placa asa mi se intampla si mie mai des.cred ca ar trebui sa vb cu el. ii spui pur si simplu ca numai iti convine.ca trebuie sa aleaga ori renunta la tot ce nu iti convine ori incerci sa stai departe de el

| crrinnaaa a răspuns:

Si eu am fost cu un coleg de clasa. Ne-am impacat sopper am fost si la el acasa de cateva ori si a fost tare.( Nu am facut prosti)big grin, iar apoi dupa ce ne-am despartit mi-a venit greu din cauza ca il vedeam mereu si imi aduceam aminte de zilele bune cu el.Acum totul e diferit din cauza ca am vorbit amandoi unul cu altu si eu inca tin la el, dar el cred ca nu si nu stiu ma simt nasol. in concluzie inceraca sa vb cu el pe mess sau intree 4 ochii si intreaba-l daca chiar te place si daca ar vrea sa fie cu tine si ce se va intampla dupa ce va veti desparti.

| ame_3387 a răspuns:

Naspa de tine daca te-a pus ultima in top la hi5 laughing

| Michisor a răspuns:

Stiu cum te simti nu am trecut prin c etreci tu dar... ceva d egenul. pai ai o poveste imbarligata rau dar pur si simplu el vn si te pupa asa fara motiv sa vada ce faci pentru ca banuiesc ca el inca stie ca il placi si etc. si daca te vede asa molesita dupa el are un avantaj te joaca pe degete o chiestie de genu... incearca sa nu ii mai dai importanta in realitate dar in gandu tau incerca sa iti amintesti clipele frumoase cu el pentru ca daca te vede asa zice ia stai ma ca asta e in limba dupa mine pot sa fac c evreau cu ea.:-s si totusi e pacat primul nu poate fi si ultimu! inceraca sa fi vesela in fata lui sa pari asa ca si cum nimic nu s-a intamplat si chiar daca te doare maacr incerca poate nu va mai face asa. hai te pup si sper sa iti revii si sa iasa ceva din sfatul meu :*:*>:d< scuze

anonim_4396
| Anonim explică:

Stiu cum te simti nu am trecut prin c etreci tu dar... ceva d egenul. pai ai o poveste imbarligata rau dar pur si simplu el vn si te pupa asa fara motiv sa vada ce faci pentru ca banuiesc ca el inca stie ca il placi si etc. si daca te vede asa molesita dupa el are un avantaj te joaca pe degete o chiestie de genu...sad incearca sa nu ii mai dai importanta in realitate dar in gandu tau incerca sa iti amintesti clipele frumoase cu el big grin pentru ca daca te vede asa zice ia stai ma ca asta e in limba dupa mine pot sa fac c evreau cu ea.:-s si totusi e pacat sad primul nu poate fi si ultimu! inceraca sa fi vesela in fata lui sa pari asa ca si cum nimic nu s-a intamplat si chiar daca te doare maacr incerca poate nu va mai face asa.sad hai te pup si sper sa iti revii si sa iasa ceva din sfatul meusad :*:*>big grin