| Asallll a întrebat:

Heiiiii...
După cum știți toți, asta a fost prima zi de școală... Iar eu de ieri(adică duminică) m-am întors de la o prietena de la Pitești. Am stat la ea de vineri până duminică și sâmbătă, am stat afară de la cam ora 14-15 până la ora 21 afara, ne-am plimbat o grămadă și eu am simțit că mă freacă adidașii la spate, deasupra călcâiului de mult, de când ieșisem afara, dar am ignorat. Insă după aceea începuseră să-mi facă ditamai bubele la ambele picioare.DECI NU VA IMAGINATI CUM SUNT și dureroase. Ei bine,nu mai pot sa merg cu adidași,daca m-ați vedea cum merg ați rade de mine. Azi am fost in adidași (alții, nu aia care m-au frecat) și nu puteam efectiv sa merg, îmi venea să plâng de durere, iar după mi-am schimbat adidașii cu niste UGG urî maro, că am zis că na...sunt mai ok și au fost puțin mai ok dar tot mă durea. Insă nu știu ce să fac, nu pot sa merg și nu pot sa port adidași efectiv. Totuși, merg la școala nu pot sa port papuci și na..cu blugi lungi și papuci. Am incercat și cu plasturi, crema și câte 2 perechi de șosete ..NU STIU CE SA MAI FAC, EFECTIV VA ROG AJUTAȚI-MĂ. Credeți-mă, nu exagerez nu pot sa merg cu adidași, mă doare de mor.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai vara nu se incalta nimeni cu adidasi ca transpiri, picioarele miros urat, se fac ciuperci si rani de la transpiratie...
Incalta-te cu sandale, ca-i inca vremea buna sa poti purta sandale de vara.
Nu purta papuci la scoala.

| Asallll explică (pentru Violleta2022):

Pai nu pot cu sandale și blugi lungi la școala. Și nici nu-mi place, am purtat cam toată vara papuci, doar atunci adidași și până atunci nu mi se mai întâmplase așa. Mi am luat niste plasturi compeed, sper sa nu mă mai doară pentru că nu mai pot merge daca mi se mai întâmplă asa

| Adrian20102010 a răspuns (pentru Asallll):

Poți să mergi la un doctor ceva sau să cauți ce problemă ai, poate găsești ceva informații, sper sa fie de ajutor ce am zis, dacă nu, îmi pare rău