| TepesStyle a întrebat:

Helau big grin Vi se pare normal ca la 14 ani sa nu fi avut nicio prietena sau un sarut?! Multe fete m-au placut dar eu le-am refuzat ( deh, judecata mea pe moment ). Si acum, ma simt jenat... de fapt foarte jenat de chestiile astea. sad Cum pot sa imi fac o prietena si eu? Mentionez ca : imi place rockul (gen rammstein, mettalica, led zeppelin, queen etc ), am parul mare big grin, ma dau cu skateboard-ul si sunt foarte sensibil

Răspuns Câştigător
| ladybug238 a răspuns:

Nu e nici o problema daca nu ai avut nici o prietena pana la varsa aceasta. si daca ai refuzat fetele acelea inseamna ca nu iti placeau asa de mult. sunt sigura ca vei gasi fata potrivita in curand. apropo, de unde esti (oras)?

3 răspunsuri:
| inLoveWithNutella a răspuns:

Stai linistit ca fiecare isi gaseste pe cineva. Si eu i-am refuat pe multi si nu am avut primul sarut decat la 16 ani cu baiatul cu care sunt si acum intr-o relatie.Nu trebuie sa grabesti lucrurile si nici sa nu te jenezi de faptul ca inca nu ai avut primul sarut. Succes! happy

| mady03 a răspuns:

Din perspectiva mea, ai făcut foarte bine că le-ai refuzat fiindcă bănuiesc că nu le plăceai.e mai bine că ai făcut așa decât să le faci să plângă big grin
Cât despre sărut, nu-ți fă griji! Totul e bine..nu s-a întâmplat pentru că tu nu ai simțit că trebuie s-o faci!winking
Stai liniștit, ești pe drumul cel bun! happy