| 2l3xandra a întrebat:

Helloo
am revenit cu o povestioara

sunt noua in liceu si de ceva timp cunosc un baiat cernat el e genu` de smecheras d`ala si eu aveam "probleme " cu un tip de la etajul 2(eu am ore la etj 1 iar cernat la 3)si i-am sp lui cernat si a sp ca ma rezolva la 2-3 ore dupa ce ii spun vine bogdan(prieten bun cu cernat amandoi fiind in clasa a 12)si ma cheama afara si ma intreaba cernat daca baiatul de langa el e cel care se ia de mine(in sensul ca ma jignea mereu cand ma vedea din cauza greutatii mele)si bogdan imi zpune ca gata te-am rezolvat am vbit eu cu el si eu ma uitam dupa la bogdan in timp ce tipu de la etj 2 imi zicea ca i`a sp bogdan ca il bate daca se mai ia de mine si bogdan imi spune da ce te uiti asa e eu: da ma uitam in semn de multumesc in fine trec zile mai am probleme cu ink doi baieti tot din aceasta cauza si ii spun lui crnat si am vbit si cu ceilalti doi dar in zilele astea cernat in cere bani nu sume mari 5 lei sau 3 si intr-o zi imi spune ca el se uita p catalogul oriflame si scrie acoloji eu platesc eu incep sa rad si spun da sigur ieri imi spune ca ce am facut cu parfumul si i-am sp ca nu il iau dupa imi pune ca nu mai vb cu el eu: bine cum vrei tu azi ma vede in liceu si ma cheama la el si imi spune sa il rezolv si pe el cu niste bani 5 lei pana la urma ii dau ca si datile trecute

acum vin intrebarile
1-bogdan ma place?
2-cernat ma foloseste doar pentru bani sau vrea sa fim prieteni si ma protejaza eu fiind a 9 si el a 12 si avand oarecare autoritate in liceu
3-daca mai imi cere bani ar trebui sa ii mai dau si daca nu ce sa ii spun atunci cand imi spune sa ii dau niste bani?

sper ca aveti timp sa cititi si sa imi raspundeti

mersi anticipat(va fi fundita pentru cine ma ajuta cu adevarat)

3 răspunsuri:
| EllyFMS a răspuns:

1. Din poveste nu reiese ca Bogdan te place.
2. Te foloseste sa ii dai bani.
3. Logic ca nu ar trebui sa ii dai, ca nu ai.

Sper ca raspunsurile mele te ajuta.

| EllyFMS a răspuns:

1.Bogdan din povestea ta nu a dat nici un semn ca te place[a dat dovadă ca e prieten cu ăla si că s-a laut de tipu de care ii spusesei lu ăla]

2. Te foloseste doar pentru bani.

3. Logic ca nu ii mai dai bani, ii explici ca nu ai. Daca incepe sa te ameninte sau asa ceva spui si tu cuiva. dirigintei. unui parintethinking

Sper ca te-am ajutat.:*

| ammy12 a răspuns:

1.Nu te place vrea doar sa crezi tu ca il placi ca apoi sa te lase balta si sa suferi pentru el!
2. El sigur te foloseste pentru bani! Asa sunt baietiii te folosesc!
3. Ii spui te rog frumos i-ati si tu bani eu nu sunt banca pentru a lua tu bani de la mine cand ai nevoie!
Sper ca te-am ajutathee hee