| BAd-RoMaNcE a întrebat:

HELP! SoS! Probabil s-a pus intrebarea asta de sute de ori.Cum scap de cosuri? Uite cum sta treaba.cateodata nu am nici un cos, iar alteori nu se mai opesc si imi ies o gramada.Imi ies din alea sub piele.Eu nu le suport angry si incerc sa le storc si mai rau le fac.Cand ma dau cu creme din astea pentru cosuri, parca le mai ascunde, dar cum dau de frig imediat mi se vad toate.Nu stiu ce dr*cu sa mai fac. Orice sfat e bine venit. Voi ce produse folositi? Thnx to all. happy

4 răspunsuri:
| Raiden a răspuns:

@ sw.girl Zineryt( si nu Zynerit, sau ma rog daca tu stii o crema Zynerit nu ma bag, dar ma indoiesc) nu este nici pe departe crema si nici nu costa 25 de lei ci 30.

Si eu folosesc Zineryt si da, e bun.
Uita aici si informeaza-te http://www.procto.ro/zineryt/.

| Aliyaa a răspuns:

Incearca Zynerit gasesti la farmacie si costa 25 lei! este o crema foarte bunawinking

| theodoraafi a răspuns:

Cum a spus si sweergirl, incearca Zynerit, este bun. dar poti sa incerci si cu ceai de ghimen, dupa ce il faci pui o compresa pe locurile unde sunt cosuri

| alex2009 a răspuns:

Nicio crema nu te scapa de cosuri, pune mana si tine un regim adica fara carne, si daca tot mananci cat de putina sa o mesteci bine si lichide foarte multe. Sa vezi ca o sa fie bine, o sa ma pomenesti...succes

Întrebări similare