| Cleopatra190 a întrebat:

Hey! Aceasta este o problemă serioasă așa că tratați-o ca atare. Am 14 ani și sunt bisexuală. Părinții mei sunt ft religioși și nu știu cum să le spun despre orientarea mea sexuală. Ei au o părere foarte proastă despre LGBT și asta mă îngrijorează. Aș vrea să îmi răspundeți la câteva întrebări:
1. Ar trebui să le zic părinților despre orientarea mea sexuală? Și dacă da, când și cum le-aș putea spune?
2. Este un păcat în a fi LGBT?
3. Aș vrea să ii spun unei fete pe care o plac despre ceea ce simt pentru ea...dar imi este foarte rușine și nu aș vrea să stric prietenia cu ea. Cum aș putea să îi spun? (Ea este lesby).

Știu că sunt destul de mică dar sunt sigură că sunt bisexuală. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| mmjj2002 a răspuns:

Bună!
Îmi pare rău că te afli în situația asta tare complicată. Din nefericire îți cam împărtășesc și eu aceleași probleme, dat fiind faptul că și eu fac parte din comunitatea LGBT. Hai să începem cu lucrurile evidente:
1. Nu. Nu le spune părinților tăi despre orientarea ta sexuala. Știu ca nu este ok să generalizez, dar persoanele foarte credincioase tind să fie foarte conservative și închise la minte când vine vorba de lucruri de genul ăsta. Îți recomand să ții chestia asta pentru tine pentru că nu poți să știi cum vor reacționa ai tăi și probabilitatea ca acel răspuns să fie negativ e foarte înaltă și desigur chestia asta o să te afecteze pe viitor. Așteaptă până devii mai matură, până când vei avea o stabilitate economica.
2. Acum depinde. Eu fiind atee, nu dau 2 bani pe ce consideră Biblia și credincioșii a fii un păcat. În general religia se contrazice în permanență când vine vorba de orice și cam toate sectele astea sunt ghidate de ură. Dacă vrei să fii acceptată ți-aș recomanda să te îndepărtezi de mentalitatea asta gen: " Dar nu e un păcat? ". Dacă iubirea dintre două persoane mature care și-au dat consimțământul e păcat, atunci de ce lucrurile precum incestul ( Adam și Eva ), luatul de bani de la săraci ( Preafericitul Daniel și urmașii lui ), pedofilia și multe altele sunt uitate, ignorate? Să iubești nu e un păcat.
3. Drop hints. Testează apele. Ai vreo idee dacă ea e atrasă de tine într-un fel sau altul? Dacă da, try your luck! Niciodată nu am înțeles conceptul ăsta de distrugere a unei prietenii di prisma faptului că una dintre persoane e atrasă de cealaltă. Învață să fii intuitivă, să citești omul de lângă tine. To keep it short, fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău și creazăți propriile opinii/idei.
Îți doresc succes în tot ceea ce îți propui, și sper că sfaturile mele îți sunt de folos într-un fel sau altul.
Nu știu dacă chiar conteaza, dar just for context, Sunt fată, am 17 și sunt atrasă de fete. happy

| Cleopatra190 explică (pentru mmjj2002):

Mulțumesc mult! Sfaturile tale sunt foarte bune! Le voi asculta✌?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu văd rostu să le spui decât dacă ajungi să te bagi în ceva super serios cu o tipă. ești bisexuală, ok, dar poate ajungi să fii atrasă de un băiat și să te bagi în ceva serios cu el, deci ce rost ar avea să-i superi aiurea? Că doar nu ai impresia că o să primească fericți o asemenea veste? laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Ar trebui să le zic părinților despre orientarea mea sexuală?
Nu.
Și dacă da, când și cum le-aș putea spune?
Nicicând.

| Andreeush a răspuns:

Eu zic că nu ar trebui să le spui acum părinților tăi.
Mai așteaptă 2-3 ani, atunci o să ai altă gândire și poate vor sta lucrurile altfel.

| Donsavas a răspuns:

Viata sexuală se începe după 18 ani
Asa e normal
In sensul ca atunci esti major și nu mai depinzi de educația sexuală a părinților
Nu este un păcat sa faci ce simți și Ai putea sa le spui
Oricum nu vei sta cu eu toată viata si la un moment dat nu ii va mai interesa de viata ta intimă

| Furnicuta000 a răspuns:

De ce sa le spui acum? Esti inca mica si nu vad rostul. Cand o sa te indragostesti peste cativa ani si o sa ai o relatie si se intampla sa fie fata, atunci poti sa le spui