| 123098lolol a întrebat:

Hey... am 3-4 prieteni f buni. o fata si 3 baieti. ce cadou le pot lua sau face usor ca sa le arat prietenia mea?
fata are 12 ani
2 dintre baieti 14 ani
celalalt baiat 16 ani

eu am 12 ani...

5 răspunsuri:
| NoCharachter a răspuns:

Uite... si eu am multi prieteni, dar celor mai speciali le-am facut niste bratari, cu numele lor sau cuvinte care ii caracterizeaza. Daca nu te pasioneaza prea tare confectionarea lor, cumpara-le.

| haiZI a răspuns:

Greu de spus, fiecare dintre ei pot avea gusturi diferite si va fi aproape imposibil sa iei exact cadoul potrivit. Daca e vorba doar de a le arata prietenia ta si nu un cadou de zi de nastere le poti lua ceva simblic pe tema prieteniei.Si daca si ei au aceleasi semtimente pentru tine sigur vor aprecia mai mult gestul decat cadoul in sine.pa

| Pentagram a răspuns:

La fata... iai o. oja o perche de cercei etc.sunt fata si stiu pentru baieti un tricou mai COOL. uitate si tu odata cu ce se imbracabig grin

| RoxieXoxo a răspuns:

Le puti face "bratarile prieteniei"...
http://www.youtube.com/watch?v=NWkZoHVjmqI&feature=related
poti folosi culorile lor preferate:X

Funda?:>:>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa le arati prietenia ta, ajuta-i de acum incolo si incearca sa le fi aproape, dar... asta n-o poti imacheta! fa-le un CD cu toate amintirile voastre ( poze, video, chiar si jocuri preferate ), acest CD il poti baga intr-un album foto in care sa pui si alte img, sau alte obiecte cu amintiri pretioase, iar de acolo sa-l completeze ei! Desigur poti sa pui mai multe poze, mai multe CD-uri si mai multe chesti pe CD! Le mai poti lua si o ciocolata sau daca stii ca le place lectura o carte ori altceva!

funda?