|

Hey, am si eu o intrebare la care poate raspunda toata lumea, dar e mai ales pentru baieti! Ce va place la o fata? Sinceri! :d, FUNDA!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut, Ștefi! Dacă ar fi să fiu băiat, well... Mi-ar place la o fată: picioarele, coapsele, fundul, sânii, buzele, părul, modul în care se împletesc și imaginea de ansamblu (la nivel fizic, evident). Mi-ar place ca acestea să fie armonios legate, să creeze o imagine dinamică, complexă, angelică și demonică, pe scurt, o imagine a sinelui ei. Mai presus de orice, mi-ar plăcea să știe să fie ea însăși, să se autocunoască, și să nu fie un judecător imparțial, să acorde credit lumii și celorlalți, să nu fie misogină, capricioasă, agasantă și seacă. Să fie volubilă și nu imensă, să aibă coloană vertebrală și respect de sine, inteligență, să fie copilă și femeie. Să-și ia libertatea de a fi tristă sau bucuroasă atunci când așa simte, și să aiba capacitatea de a fi orice își dorește să fie, și să ajungă oricât de departe dorește.
Dar toate acestea, bineînțeles, doar dacă ar fi să fiu băiat!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mie imi place ca fata sa fie glumeata. Ca aiba zambetul fain. Sa aiba fund...sanii nu prea mari.depinde de fata...si caracterulwinking. Si sa fie de acord cu minehee hee big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Feminitatea, ochii, maturitatea, inteligenta, originalitatea, caracterul, cultura, fizicul. Ordinea e aleatorie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai sincerhee hee cam la majoritate 90% sa zici asa.ne fug ochi dupa Fund...(o excepti daca esti indragostit de o fata atunci incepind din cap pina in piceoare pentru tine e foto model,(ati place tot la ea ) parerea mea asa e (nu stiu daca ai sa ma intelegi ce vreau sa zic dar numi gasesc cuvintele acum sa-ti explic mai in detaliat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează