| Andreeaalexandra9124395498 a întrebat:

Hey, am si eu o întrebare, vreau sa ma fac polițist criminalist șiiiii nu știu ce sa facc, oare pot sa ma fac dacă aș face un liceu tehnologic sau mecanic? Nu știu sigur, sunt a 7 a si ma tot gândesc ca dacă o sa pic EN si nu o sa intru la un liceu filologic ...cred ca o sa mi se spulbere visele crying((((

2 răspunsuri:
| batranulintelept77 a răspuns:

Nu există să "pici" Evaluarea Națională. Dar chiar și așa, decât să te complaci cu ideea că o să intri cu nota 3 la tehnologic, ce ar fi să te pui le învățat? Mai ai un an întreg, tot timpul din lume să înveți măcar de un 7 dacă chiar încerci. Asta dacă nu vrei să intri într-un liceu plin de drogați.

| Daria296 a răspuns:

Stai linistit. Ca sa ajungi sa lucrezi ca si criminalist conteaza facultatea si masterul pe care il urmezi. Nu liceul pe care la.i facut si nici nota de la examenul de clasa a 8a. Absolut deloc, crede.ma. Nu te stresa, si da tot ce poti pentru evaluarea națională. Ia totul pe rând si o sa fie bine. Visul tau este 100% realizabil si daca nu iei nota mare la evaluare.
Ps, daca faci liceul auto sau arte plastice, sau muzica si dupa vrei sa dai la criminalistică, nu te intreaba nimeni nimic. Bac.ul conteaza pentru facultate si in acest caz, facultatea pentru job. Chiar nu conteaza. Succes!?(M.am interesat la facultate despre asta).